Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș primește vizita lui SCM U Craiova în etapa a 20-a din LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.02.2016

Etapa cu numărul 20 din Liga Națională de Baschet Masculin programează la Târgu Mureș partida dintre BC Mureș și SCM U Craiova. Cele două formații se vor duela pentru a 4-a oară în acest sezon, sâmbătă, 6 februarie, cu începere de la ora 20:00 la Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

BC Mureș și SCM U Craiova se reîntâlnesc după ce la începutului lui 2016 au luptat pentru accederea în Final Four-ul Cupei României. Atunci, BC Mureș a avut câștig de cauză după ce a câștigat la general cu o diferență de un singur puncte. Johnson și Burlacu au ratat la ultimul atac din meciul retur șansa de remonta un deficit de 19 puncte.

La această partidă, BC Mureș poate conta pe noua sa achiziție, Aliaksandr Pustahvar. Jucătorul din Belarus venit de la Gaz Metan Mediaș are misiunea de a-l înlocui în garnitura lui Audrius Prakuraitis pe Ivan Ivanovic, cel care a suferit o intervenție chirurgicală și va rata o bună parte din sezon.

BC Mureș a avut liber în etapa intermediară jucată la mijlocul acestei săptămâni, ei jucând în devans meciul din etapa 20 cu Energia Târgu Jiu. De partea cealaltă, SCM U Craiova a trecut pe teren propriu de CSU Sibiu cu scorul de 94-83, într-o partidă în careHargrove, Burlacu, Johnson și Popescu au făcut legea pe parchet.

În cele trei întâlniri precedente din acest sezon, BC Mureș are un avantaj de 2-1. Mureșenii au câștigat partida tur din LNBM jucată în Bănie, și turul sferturilor de finală ale Cupei României de pe teren propriu. În istoricul confruntărilor directe, BC Mureș are un palmares net superior, cu 14 victorii și doar 6 înfrângeri în fața oltenilor.

Partida dintre BC Mureș și SCM U Craiova va fi arbitrată de o brigadă formată din Laurențiu Grigoraș, Ciprian Stoica și Dragoș Barbu.

Meciul va putea fi urmărit în direct la Digi Sport.

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!