Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș s-a impus în fieful Stelei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.03.2015

BC Mureș Târgu Mureș a obținut o nouă victorie în LNBM, după ce a câștigat chiar pe terenul celor de la Steaua CSM EximBank, scor 76-65 (28-26, 20-13, 15-16, 11-12), într-un joc din cadrul etapei a 23-a din LNBM.

Cei mai buni oameni din tabăra oaspeților au fost G. Gajovic cu 15 puncte, K. Dykes cu 14, O. Barro cu 13, F. Adamovic cu 12, respectiv I. Ivanovic cu 10 puncte și 11 recuperări. De cealaltă parte, pentru Steaua s-au remarcat T. Nicoară cu 18 puncte și 8 recuperări, W. Amis cu 13 puncte, respectiv P. Barac cu 11. 

În urma acestui rezultat, Steaua a ajuns la un bilanț de 16 meciuri câștigate și 5 pierdute, în timp ce mureșenii au acum 12 victorii și 9 înfrângeri. 

Vom reveni cu cronica meciului de la București!

 


După 20 de minute scurse din meciul dintre Steaua CSM EximBank și BC Mureș Târgu Mureș, oaspeții din Ardeal sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 48-39 (28-26, 20-13). 

 

G. Gajovic cu 12 puncte a fost cel mai bun marcator din tabăra mureșenilor în prima jumătate de joc, în timp ce de la Steaua, Titus Nicoară și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu 10 puncte.

Partida dintre cele două combatante este penultima din runda a 23-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Vom reveni cu amănunte de la București!

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Adyshore :

    Hai Mures
    ...

    cu 9 ani în urmă (09.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    game over
    Mures a castigat, bravo lor! Acest antrenor a venit la fix, a reusit sa resusciteze echipa si a dovedit ca este valoros.

    cu 9 ani în urmă (09.03.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mariuscalin :

    galeria Stelei
    Mi-a placut foarte multe galeria de fotbal a Stelei. Erau cei mai sereni oameni din tot universul. Cred ca au aplaudat si cererile de time-out!

    cu 9 ani în urmă (09.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Felicitari, Mures
    Un meci foarte slab din partea Stelei, al doilea consecutiv dupa cel de la Targu Jiu. Parerea mea e ca Steaua, in ritmul asta, nu va prinde semifinalele campionatului, dar e doar parerea mea. Muresul a fost net-superioara. Felicitari! Va fi un final nebun.

    cu 9 ani în urmă (09.03.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @ Sasha M
    Ai dreptate: antrenorul a venit la fix dar si echipa este valoroasa ca altfel degeaba este bun antrenorul daca nu are echipa cu potential.

    cu 9 ani în urmă (09.03.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Re
    Este valoroasa, dar ca antrenor trebuie sa ii pui in valoare, sa le descoperi punctele forte si cele slabe sa le corectezi. Succes1

    cu 9 ani în urmă (09.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!