Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș s-a impus la limită în duelul cu CSU Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.10.2015

Baschet Club Mureș a câștigat cu mari emoții în Sala Transilvania, scor final 99-98, împotriva formației gazdă CSU Sibiu, într-un meci din cadrul rundei cu numărul 4 din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Gazdele lui Dan Fleșeriu și-au adjudecat sfertul 1 și sfertul 4 cu parțiale de 23-20, respectiv 40-22, în timp ce mureșenii s-au impus în secvențele 2 și 3 cu 31-16 și 26-19. 

Goran Martinic cu 29 de puncte și Goran Gajovic cu 23 au fost principalii remarcați din cadrul formației învingătoare, iar de la Sibiu s-au evidențiat în mod special Boris Lalovic cu 24 puncte, respectiv Lawrence Gilbert cu 22. 

Vom reveni cu cronica detaliată a confruntării dintre Sibiu și Mureș! 

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Domnule Fleseriu cu toata stima pt cartea dumneavoastra de vizita cred ca a sosit momentul sa va da-ti demisia de onoare, pina nu e prea tirziu.Selectia se pare ca nu a fost cea mai buna, s-a renuntat prea usorla unii jucatori, echipa parind debusolata fara nici o idee de joc . Nu este timp de experimente.tebuie luate masuri imediate!!

    cu 8 ani în urmă (24.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!