Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș se impune la Chiajna

Noémi Csiki

Noémi Csiki
28.02.2014

LNBM

Etapa 19

69 - 103
 (10-32, 17-24, 25-21, 17-26)

Sala Concordia 

1-19 Statistica 14-7

Concordia și BC Mureș au jucat, conform așteptărilor, un meci dezechilibrat, în care echipele și-au rotit jucătorii aflați la dispoziție, iar rezultatul a confirmat calculele hârtiei.

Mureșenii și-au luat avânt la începutul partidei: după doar șase minute, scorul era 3-26. Până la sfârșitul primului sfert, tabela arăta 10-32. Soarta meciului a devenit din ce în ce mai clară: oaspeții au adăugat încă 7 puncte la avantajul lor până la pauză (27-56). Al treilea sfert a fost mult mai echilibrat: Chiajna a câștigat acest sfert cu patru puncte, dar ultimul act a aparținut din nou mureșenilor, care deși nu au folosit titularii deloc în ultimele zece minute, și-au mărit ecartul cu încă 9 puncte și s-au impus cu scorul final de 69-103.

La BC Mureș, toți cei 12 jucători trecuți pe foaia de joc au primit minute și au înscris puncte, iar șapte dintre ei au marcat cel puțin zece puncte. Cei mai eficienți au fost Denham Brown (14 puncte, 2 recuperări, 6 pase decisive) și Ivan Ivanovic (10 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive). La Concordia, Ghiță Balmuș s-a remarcat cu 22 de puncte, 4 recuperărăi și 4 pase decisive. 

Concordia se va înfrunta cu Steaua duminică în etapa a 21-a, în timp ce BC Mureș se pregătește pentru deplasarea de la Oradea, care va avea loc în data de 9 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!