Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș se va prezenta etapa viitoare din LNBM

Eduard Popa

Eduard Popa
07.12.2017

bc mures insolventa

După ce a anulat meciul cu Timba Timișoara, BC Mureș a anunțat că se va prezenta la partida cu BCM U FC Argeș Pitești din etapa a opta a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Asta după ce clubul mureșean a atacat cu apel soluția de deschidere a procedurii de insolvență.

Informația a fost făcută publică marți de managerul echipei, Lorant Bereș:

„Noi am făcut apel în ziua de ieri (n.r. luni) la această decizie. Datorită faptului că se pare vom ajunge la o înțelegere amiabilă cu acei doi jucători care au cerut insolvența, sper ca după aceste demersuri totul să reintre în normal.”

Acesta încă speră că până la sfârșitul anului să remedieze situația clubului din punct de vedere financiar:

„Sperăm ca la ultimul strigăt să se mobilizeze câți mai mulți iubitori ai baschetului și să fie lângă echipă să reușim cât de cât să ținem ștacheta sus. Speranțe sunt, nu renunțăm. Cee ace vă pot eu spune ca și cifre, în momentul preluării clubului, datoriile erau de 2,4 milioane. În momentul de față, datoriile actuale sunt la 1,5 milioane. S-a reușit cu ajutorul unor firme să diminuăm din datorii. (…) Până la sfârșitul lunii decembrie, am vorbit cu jucătorii și vom merge mai departe. Dacă până la sfârșitul lunii nu reușim să remediem situația, noi ne vom da demisia și jucătorii vor fi liberi să pleci. Dar eu cred că nu vom ajunge în acea situație.”

Partida dintre BC Mureș și BCM U Pitești se va juca sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 19:30. 

*foto: Csaba Toth

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    De menționat
    În plină agonie cînd mai toată lumea așteaptă știri despre echipă există și asemenea comentarii fair play de la adversari: "G.C. / sincer din Oradea va spun ca imi pare foarte rau,avem nevoie de echipe puternice,de un campionat tare, cu multe echipe bune. Sper sa fiti din nou ce ati fost,adica o echipa de top, Oradea-Mures sa fie de fiecare data un meci pe muchie de cutit.Va vrem din nou puternici #leiirosii " Atunci NOI cei din Mureș cum mama dracului să nu fim lîngă echipă ???

    cu 6 ani în urmă (07.12.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    destul e destul!
    Cat de trist e totul atunci cand se intampla asa ceva! E trist pentru Targu Mures , dar e trist pentru noi toti deoarece stim ca se poate intampla aproape oriunde acelasi lucru... Si toate astea se intampla pentru ca noi lasam ca sa se intample fara sa spunem: GATA! Aratati-le ca nu vrem sa-i mai lasam sa fure! Cereti-le sa respecte legea, cereti-le sa aplice legea si n-o sa mai avem asemenea spectacole dezolante pentru toata lumea.

    cu 6 ani în urmă (07.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!