Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș va întâlni Concordia Chiajna pentru o victorie obligatorie

Noémi Csiki

Noémi Csiki
27.02.2014

LNBM

Etapa 19

vineri, 28 februarie 2014
ora 16:00

Sala Concordia 

1-18  Fișa meciului 13-7

BC Mureș și Concordia Chiajna încheie etapa a 19-a cu un meci jucat cu o săptămână întârziere. Echipele au fost de acord să se întâlnească în 28 februarie, astfel BC Mureș a cuplat partidele cu Steaua și Concordia într-o singură deplasare.

Mueșenii nu ar trebui să întâmpine probleme serioase în confruntarea cu Chiajna, chiar dacă au suferit două înfrângeri dureroase în ultimele două meciuri, cu Oradea și cu Steaua. În mod normal, partida ar fi o oportunitate bună pentru Sekulovic pentru a odihni unul dintre titularii echipei și a-i introduce în rotație pe Navickas și pe românii care nu prea prind minute la meciurile grele. Rămâne de văzut care va fi decizia antrenorului în ceea ce privește lista străinilor trecuți pe foaie și rotația ehchipei în teren. Chiajna nu se confruntă cu asemenea dileme, dar joacă fără presiune.

Partida va începe vineri la ora 16:00 și va fi arbitrată de Dragoș Stan, Alexandru Vasile și Bogdan Badea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!