Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
08.10.2013

 

Liga Națională
Etapa 2

miercuri, 9 octombrie
ora 20:30 

 Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

 

 
            0-1 Fişa meciului              1-0

BC Mureș va primi vizita echipei din Mediaș în cadrul etapei a doua din LNBM. În prima etapă, ambele formații au avut adversari puternici: mureșenii au jucat la Craiova, iar Gaz Metan a întâlnit campioana en-titre. Însă numai medieșenii au reușit să consemneze victoria, trecând de CSU Ploiești cu scorul 78-74, în timp ce BC Mureș a pierdut în fața craiovenilor, scor 81-68.

Gaz Metan a jucat la Tîrgu Mureș în acest presezon, în cadrul Cupei Mureș, pe care l-a câștigat fără a pierde vreo partidă. Atunci, ei au trecut de BC Mureș cu scorul 104-98, într-un meci la care ambele echipe au avut procentaje foarte ridicate la aruncările de trei puncte. (BC Mureș 50%, Gaz Metan 62%). La acea partidă, BC Mureș a evoluat fără Ciric și Mladenovic, care de atunci au revenot pe parchet.

Doi dintre oamenii de bază ai tîrgumureșenilor sunt tocmai Ivanovic și Mladenovic, care au evoluat anul trecut la Mediaș. Cei doi au întărit echipa mureșeană pe pozițiile înalte, acolo unde Gazul are punctul slab. Așadar, deși numerele arată spre Gaz Metan ca și favorită, BC Mureș are posibilitatea de a bifa prima victorie în această ediție a LNBM. În orice caz, se va da o luptă pe cinste în Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș.

Meciul începe miercuri la ora 20:30 și va fi transmis în direct pe DigiSport.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csaby15 :

    Ciric
    sper sa recapete si Ciric forma de anul trecut ;)

    cu 10 ani în urmă (08.10.2013)
    • YMCA Tiger:

      Ciric
      Eh Ciric poate cand vrea el sa joace bine dar e cam plictisit de sezonul regulat...si anul trecut in playoff parca alt jucator era...

      cu 10 ani în urmă (08.10.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csaby15 :

    Ciric
    Tiger.....aici trebuie sa te contrazic,pentru ca Ciric a avut procentaje bune si in sezonul regulat editia 2012/2013, nu doar in playoff

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!