Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara, înfrângere în Serbia cu KK Vrsac

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.09.2018

BC SCM Timișoara a pierdut aseară un meci de pregătire în Serbia, în fieful prim-divizionarei KK Vrsac, la 4 puncte diferență, scor final 86-90. După un început de meci în forță, trupa lui Miodrag Perisic a cedat treptat și astfel s-a recunoscut învinsă. 

Confruntarea din Sala Millenium din orașul sârbesc a început clar sub dominarea bănățenilor, care după 10 minute jucate au reușit să pună pe tabelă un ecart de 18 puncte, 32-14. Actul secund le-a revenit gazdelor care s-au impus cu un parțial de 28-22 și astfel timișorenii au intrat la vestiare cu un avantaj de 12 puncte, scor 54-42. După un prim sfert excelent trupa din Timișoara s-a relaxat prematur, iar odată cu startul reprizei secunde a început serios declinul. Actul cu numărul 3 a fost adjudecat de sârbi cu 22-13, intrându-se în decisiv cu un avantaj de doar 3 puncte pentru Timișoara, 67-64. Ultima parte a întâlnirii a fost fără istoric, Vrsac și-a completat revenirea cu succes, a câștigat sfertul cu 26-19 și implicit partida cu 90-86. 

„Am făcut un prim sfert excelent, însă apoi au apărut unele greșeli. Trebuie să continuăm să muncim”, a declarat succint Miodrag Perisic la finalul meciului, conform paginii de Facebook Baschet SCM Timisoara.

Punctele Timișoarei în acest meci au fost marcate de Vukosavljevic 16, Stojadinovic 14, Brown 14, Brandon 12, Baciu 10, Diculescu 7, Pesakovic 7, respectiv Calotă 6.

Pentru Timișoara urmează o participare la Memorialul Georgi Hristov, organizat la Botevgrad în Bulgaria, în zilele de 26 și 27 septembrie. Acolo se va duela cu Beroe Stara Zagora, iar ulterior cu câștigătoarea dintre Rilski Sportist Samokov și Balkan Botevgrad.

*Foto: Baschet SCM Timisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!