Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara învinge pe BCM Olimpic Baia Mare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.11.2016

BC SCM Timișoara învinge pe BCM Olimpic Baia Mare cu scorul de 74-55 (24-15, 21-11, 16-15, 13-14)

De la BC SCM Timișoara s-au remarcat: Mladen Jeremic cu 22 puncte (3x3), o recuperare și 2 pase decisive, Octavian Popa Calota cu 17 puncte (3x3), o recuperare și o pasă decisivă și Adrian Diaz cu 9 puncte, 11 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Marko Pavlovic cu 12 puncte și 8 recuperări, Lucas Tohatan cu 9 puncte (1x3), o recuperare și 2 pase decisive și Luka Pajkovic cu 8 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Straini
    Cei de la Baia Mare,exceptandu-l pe Pavlovic,sunt o rusine pentru prima liga si denota cel putin habarnism la nivelul managementului acestui club.La polul opus,promitator Tohatan,sper sa confirme in perspectiva,pe un post la care stam jenant la nivel de echipa nationala(evident fara naturalizati).

    cu 7 ani în urmă (18.11.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bybu :

    straini
    Corect...dar conteaza si antrenorul si banii.Echipa revenise, cu 3 romani pe teren(Ciotlaus,Tohatan si Movileanu)dar domnul antrenor trimite pe teren niste americani senzationali si gazdele se duc la +18.La Baia Mare sunt ceva romani buni ,atat timp cat au fost convocati prin loturile nationale.Inseamna ca prin habarnismul menegerilor acestui club.....SE PIERD CEVA TALENTE ROMANESTI.

    cu 7 ani în urmă (19.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!