Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara învinge pe CSM CSU Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.02.2017

BC SCM Timișoara învinge pe CSM CSU Oradea cu scorul de 85-84 (14-17, 19-21, 20-11, 16-20, 16-15)

De la BC SCM Timișoara s-au remarcat: Jermaine Jonte Flowers cu 22 puncte (7x3), 7 recuperări și o pasă decisivă, Mladen Jeremic cu 14 puncte (2x3), 3 recuperări și o pasă decisivă și Milos Komatina cu 12 puncte (1x3), 8 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Sean Morgan Denison cu 20 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive, Muhamed Pasalic cu 17 puncte (5x3), 3 recuperări și 2 pase decisive și Martin Gilbert Zeno cu 13 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cristian_or :

    Csm
    Felicitari Timisoara. Noi din pacate am pierdut meritat acest meci. Am avut sansa ca si in finalul meciului cat si in fiecare final de overtime sa avem atacul si sa nu marcam!!!! Nu inteleg insa de ce Achim a insistat in ultima repriza a meciului si pe toata durata prelungirilor sa joace cu 4 oameni mici, mai ales ca Nicoara facuse un meci bun pana a fost trecut pe banca definitiv. Acuma trebuie stranse randurile pentru meciul cu U, fiindca nu vreau sa cred ca vom avea probleme cu Dinamo. Ok, mai este si meciul cu turcii dar derbyul cu U este mai important pentru orice suporter oradean.

    cu 7 ani în urmă (01.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Azi nu am pierdut numai meciul...
    din păcate am pierdut şi o speranta....
    Zicea un distins coleg de forum ca " tigrul e in coma "...
    Coma, ne-coma, tigrul l-a " inghitit " pe Rade...
    Speram sa revina la Oradea...

    cu 7 ani în urmă (01.02.2017)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Time out,
      Un antrenor cand "pretinde" sa fie ascultat la mm, de ce jucatorii vorbesc 3-4 deodata si asa minutul pentru TO s-a scurs si nu a desenat nimic pe tabla, nici nu a dat indicatii?! cateodata in time outuri se face o atmosfera ca la piata de vechituri... dupa care nu finalizam cu bine atacul.
      In Ch L antrenorii de la echipa adversa ca de ex: Maccabi R, Le Mans, Kataja in time out nu dirija decat antrenorul.

      cu 7 ani în urmă (01.02.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Zeno...
    Inca odata...inger si demon... Oradea poate singura echipa cu pretentii la titlu pe langa Cluj si o Steaua care nu se regaseste pentru moment...a aratat ca daca nu joaca colectiv pierde meciul...pacat ptr Oradea...au jucatori dar nu au "familie" ca la Sibiu de exemplu. (Unde baietii joaca si 40 minute meci de meci, fara o rotatie mare, dar joaca cu suflet si in echipa, iar in afara terenului sunt o familie)...PS: Felicitari baieti pentru victoria cu Muresul!

    cu 7 ani în urmă (01.02.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Din pacate iar am condus iar am pierdut.Multe greseli Csm foarte multe.Azi Mandache a fost inexistent,Pasca,Tibarna si ei slabut.Mi-a placut Branko si Pasalic in afara de pasele gresite.Toti dau in Zeno,daca marca ultima faza era zeu asa e criticat.Ca ne-au nenorocit Diaz si Dragusin sub panou partea 2.Nicoara mi s-a parut mai bun astazi dar Will nu e Branko nici 60% exact ca in finala cu Murea batut mingea pamant si atat fara tupeu.

    cu 7 ani în urmă (01.02.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Zeno...
    Nu intelege gresit...dar cel putin in reprizele de prelungire a fost foarte egoist si a luat multe faze pe cont propriu care din pacate nu i-au iesit...este un jucator fantastic dar astazi din punctul meu de vedere asa a fost...

    cu 7 ani în urmă (01.02.2017)
    • CSM CSU Oradea Black_Mamba:

      Zeno
      A vazut ca nu are nimeni oua sa patrunda si a luat asupra lui responsabilitatea si asta in mai multe faze. Dar sa nu uitam ca e totusi OM...
      Zeno - You are still our hero!!! Head up and go further!

      cu 7 ani în urmă (02.02.2017)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Calm
    Oradea va arata cu totul altfel in a doua parte a sezonului!

    cu 7 ani în urmă (01.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!