Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara l-a acontat pe Octavian Popa Calotă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.06.2016

BC SCM Timișoara a anunțat transferul lui Octavian Popa Calotă prin intermediul site-ului oficial. Fundașul român în vârstă de 31 de ani a semnat o înțelegerea cu formația de pe Bega valabilă pentru următoarele două sezoane.

Octavian Popa Calotă a jucat 30 de partide pentru CSU Sibiu în Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2015/2016. El a încheiat cu medii statistice de 12.7 puncte, 4.3 recuperări și 4.0 pase decisive în 29.3 minute jucate pe meci.

De-a lungul carierei sale, Octavian Calotă a jucat 11 sezoane pentru CSU Sibiu și un sezon alături de BCM U Pitești. El a cucerit Cupa României alături de formația din Trivale, chiar în fața lui BC Timișoara.

În această perioadă, Octavian Popa Calotă se pregătește alături de echipa națională alături de care va participa la un turneu în China și la câteva partide amicale în România, la Cluj-Napoca și Căile Grădiștei.

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    ok
    Se stie deja cu Georgian.E un 1 clasic si bun!

    cu 7 ani în urmă (22.06.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    paun
    nu stiu daca Paun ar trebui sa se bucure. Nu cred ca Popa Calota l-a ajuat sezonul trecut si acum vine sa joace peste 30 min. pe meci sa justifice banii

    cu 7 ani în urmă (22.06.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Calota !
    Posibil sa o ia pe coaja urgent in vestiar daca are aceasi atitudine ca la Sibiu. Sarbii sunt la ei acasa acolo iar Calota ar face bine ca atitudinea pe care a avut-o in vestiar la Sibiu sa nu o ia cu el altfel nu il vad bine. Pe scurt : jucator relativ ok pentru ceea ce este pe piata din Romania la ora actuala insa pentru postul lui ai nevoie de un iq mai ridicat. El are multe lipsuri din acest punct de vedere.

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    DonJuan
    Prefer sa comentez doar un pic legat de ce ai scris, legat de "atitudine" si "iq"- nu il cunosti pe acest jucator asa ca nu mai comenta ce nu stii, este fals total ce ai scris.

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      Ma bag si eu.
      Ma bag si eu în discutie poate nu ar trebui.
      Calotã are probl de atitudine,comportament a facut asta si la Pitesti si nu o spun eu au spuso destule persoane de acolo,au spuso si sibienii dupa perioada petrecutã acolo.
      Un mare jucator nu este,este decent pentru camp nostru,atât.
      Si sa iti spun o chestie.Omu asta a facut asta pt cã i s-a permis pentru cã e român,ai nevoie de el n-ai ce face si este cu putin mai bun decat ce este la noi,atâta tot.
      Oare crezi cã dacã era asa bun nu ajungea undeva la echipele de top 4?Eu zic cã o facea,pentru cã o rezervã poate fi pe acolo,dar....

      cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    se baga cine vrea...
    Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar nu este asa cum spuneti voi si eu unul am incheiat subiectul.

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      ....
      Nu este nici o polemicã.Este o opinie o parere civilizatã a fiecãruia.
      Te rog frumos spune ce nu este adevãrat din ce am enumerat mai sus.

      cu 7 ani în urmă (23.06.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    ...
    Adevarat, toti avem dreptul la replica, dar trebuie sa fim pe subiect nu putem sa vorbim din auzite. Si cu asta chiar ma opresc.

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fan-atik :

    CSU..
    Ca valoare, dupa Moldoveanu, Nicoara si Mandache, il vad pe Calota.Parerea mea ca e o pierdere mare pentru CSU Sibiu si un mare castig pentru Timisoara.Respectat de unii, hulit de altii, pana la urma Calota e un "personaj".Un "personaj" care se pricepe la baschet.Nu e vreun Michael Jordan, dar mi se pare ca un jucator talentat.Oricum ce poate face Calota cu mingea, nici un jucator roman nu poate face....

    cu 7 ani în urmă (23.06.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe felixU :

    alegere
    Intotdeauna a avut o problema de comportament...altfel un jucator decent, de zi, dar care nu cred ca va putea juca mai mult de 20 de minute

    cu 7 ani în urmă (24.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!