Stiri Cupa României Masculin

BC Timba şi Politehnica Iaşi se luptă pentru ultimul loc în cadrul Final Eight-ului Cupei României

Dan Oancia

Dan Oancia
24.10.2017

Întârziate în Cupa României de problemele cu locaţiile de desfăşurare ale meciurilor, BC Timba Timişoara şi Politehnica Iaşi se vor duela mâine în returul din runda inaugurală. Moldavii pornesc cu un mic avantaj de patru puncte, după victoria din urmă cu aproximativ o săptămână, de pe teren propriu, scor 72-68.

Dacă iniţial se punea problema ca returul să se desfăşoare la Buziaş, meciul se va juca, totuşi, în sala „Constantin Jude”. În urmă cu trei zile, sâmbătă 21 octombrie, ieşenii au suferit o înfrângere drastică pe terenul lui CSM Oradea, scor 101-67, în vreme ce „urşii” au cedat în Oltenia, contra Universităţii Craiova, scor 103-90, rămânând cu înfrângeri pe linie în competiţiile oficiale.

În partida din tur, Michael Balogun şi-a trecut în cont 18 puncte, indicele din dreptul eficienţei ridicându-se la 23, fiind secondat de Liapis, care a adunat 17 puncte. De partea cealaltă veteranul Bogdan Popescu a fost liderul la capitolul recuperări, având nouă, fiind aproape de „double-double”, la cele 11 puncte marcate.

În urma jocului a cărui fluier de start va fi mâine, de la ora 19.30, se va stabili cea de-a opta echipă care va lua parte la Final Eight-ul Cupei României.

*foto: foto eNdEr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!