Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba a confirmat transferul lui Ghiţă Balmuş

Dan Oancia

Dan Oancia
03.10.2017

balmus timba timisoara

În aşteptarea debutului în competiţiile oficiale, echipa timişoreana BC Timba şi-a ranforsat lotul. După ce l-au tatonat pe parcursul a mai multor săptămâni, oficialii „urşilor” au confirmat transferul lui Ghiţă Balmuş.

Baschetbalistul născut în Arad nu este la prima experienţă în oraşul de pe Bega. Fundaşul celor de la Timba Timişoara a fost elev al LPS Banatul, iar mai apoi, în perioada 2010-2011 a jucat pentru CSS Bega, dar şi pentru echipa la care a fost înregimentat acum.

În perioada de pregătire arădeanul a s-a aflat în cantonament alături de cei de la Dinamo. Însă, potrivit surselor noastre, a plecat după ce a avut mai multe „dispute” cu antrenorul „câinilor”, Eugen Ilie.

Baschetbalistul de 25 de ani a debutat în Liga Naţională în sezonul 2012-2013, atunci când a jucat pentru Steaua CSM Bucureşti. Ghiţă Balmuş a mai trecut şi pe la Concordia Chiajna ('13-'14), unde, în opt partide, a avut medii de 13,9 puncte şi 5,6 pase decisive.

În sezonul 2014-2015 a fost aproape să ajungă în curtea lui BC Timişoara, însă transferul nu s-a mai concretizat. Ultimele două stagii competiţionale le-a petrecut la BCM U Piteşti.

BC Timba Timişoara va debuta în meciurile oficiale la Buziaş, în data de 13 octombrie, contra lui U BT Cluj-Napoca.

*foto: facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!