Mvp-ul etapei
Casian Andrei Draghici
Casian Andrei Draghici
Minute 31:44
Puncte 39
Pase decisive 5
Recuperari 7
Eficienta 39
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

BC Timba a efectuat două transferuri

Paul Olar

Paul Olar
19.02.2016

După CSM Ploiești, BC Timba Timișoara este cealaltă formație ce se întărește înaintea fazei semifinale din Liga I. Potrivit  site-ului oradestiri.ro, gruparea bănățeană a efectuat două transferuri. Este vorba de Cezar Stănescu și Mario Lazăr.

Născut în anul 1988, Stănescu sosește de la SCM U Craiova. Jucătorul a mai evoluat de-a lungul carierei la CSȘ Giurgiu, Farul Constanța sau BCM U Pitești. În schimb, Lazăr a activat la ambele formații ale orașului Cluj-Napoca, U-Banca Transilvania, respectiv Universitatea.

“Sunt doi jucători care ne pot ajuta foarte mult în vederea îndeplinirii obiectivului: promovarea în Liga Naţională. Cezar este un jucător foarte experimentat, cu multe meciuri în Liga Naţională, un juctător care a trecut pe la echipe importante. Mario Lazăr, deşi are doar 21 de ani, are şi el experienţa primei divizii şi poate fi un jucător important al echipei noastre”, a declarat antrenorul Bogdan Murărescu, pentru oradestiri.ro.

Următorul meci al urșilor de la Timba este duminică, în compania Științei București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!