Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timba rămâne fără căpitan! Brown şi-a reziliat contractul cu "urşii"

Marius Petri

Marius Petri
17.10.2013

Schimbări importante la BC Timba Timişoara! Căpitanul echipei, Denham Brown, şi Jordan Glynn, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei bănăţene în sezonul trecut, au părăsit echipa galben-negrilor.

Conform site-ului sport9.ro, Jordan Glynn a părăsit ţara încă de acum două zile. Americanul a fost lider la capitolul recuperări în sezonul trecut şi a fost dorit cu insistenţă de antrenorul Bogdan Murărescu şi pentru acest an competiţional, însă a revenit la echipă cu o accidentare care nu i-a permis să îşi aducă aportul pentru Timba în debutul de campionat. Aurelian Novac, noul manager al “urşilor”, a declarat pentru aceeaşi sursă că ”Glynn are o infecție la picior și singura soluție era operația. El nu a vrut să se opereze în România, noi am încercat să îl tratăm cu antibiotice, dar nu a mers”.

Pe de altă parte, şi căpitanul Denham Brown a plecat de la Timba. Canadianul a avut astăzi ultimul antrenament cu echipa, urmând să plece mâine din România. Principalul motiv al despărţirii de Brown pare să fie salariul acestuia, coroborat cu schimbarea de obiectiv a Timbei, care avusese ca obiectiv iniţial evitarea retrogradării. Însă, dat fiind că în acest an, Liga Naţională de Baschet Masculin a aliniat la start doar 14 echipe în loc de 16, nu va retrograda nicio formaţie. ”Am renunțat la Denham Brown deoarece obiectivul nostru în acest sezon s-a schimbat, nemaifiind vorba de evitarea retrogradării. Decizia a fost luată din motive financiare.”, a mai adăugat Aurelian Novac pentru sursa mai sus amintită.

Astfel, în urma acestor schimbări, BC Timba mai rămâne în lot cu doar 5 jucători străini, care vor duce greul în partida de luni contra Energiei Rovinari. Datorită acestei situaţii, ar putea apărea noi transferuri pentru bănăţeni, dar nu este exclus nici ca alţi baschetbalişti străini să părăseasca formaţia de pe Bega, care se gândeşte deja la formarea unui nucleu de bază pentru sezonul viitor.  

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Management
    Ca nu se retrogradeaza se stia de la startul sezonului...Jucatorii astia nu au venit singuri,au fost adusi de cei din conducerea echipei..Ca nu le-a iesit socoteala dupa 3 etape,se supara si-si iau jucariile,superba mostra de management modern,european,profesionist!Ce se intampla in acest sezon chiar trebuie sa onduca la niste decizii serioase ale federatiei pentru viitor!

    cu 10 ani în urmă (17.10.2013)
    • SCM Timișoara sorin:

      Este o decizie
      care nu stiu cu ce te afecteaza pe tine,prin aceste schimbari din mers ale lor(mai ales ca asta ar trebui sa nu te complexeze,fiind suporterul altei echipe).Iar fiindca echipa e manageriata privat(fata de echipa mea de suflet si a ta),banuiesc ca oamenii aceia si-au facut niste calcule,care sa nu le dea cu virgula.Referitor la ultima ta fraza,totul a inceput ca un bulgare de zapada,de la alte echipe,care apoi a trecut pe la federatie,ajungand la club.In concluzie,sezonul acesta nu are miza decat pentru primele opt echipe.

      cu 10 ani în urmă (18.10.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      competitie
      N-ai inteles nimic,data viitoare iti traduc,toate aceste elemente erau cunoscute anterior inceperii competitiei,iar aceste treziri din somn dupa 1,2 sau 9 etape nu fac decat sa o denatureze,lucru deloc benefic si nedorit de nimeni.In rest poate ai vrut sa spui ca echipa este finantata preponderent privat,altminteri management privat eista deopotriva in sectorul public cat si in cel privat,dar probabil iti alimenteaza nitel ego-ul sa te dai interesant chiar daca esti pe langa subiect.

      cu 10 ani în urmă (18.10.2013)
    Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Superiorule,
    reciproca este valabila.

    cu 10 ani în urmă (22.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!