Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara a efectuat azi un antrenament normal în efectiv complet

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.09.2015

Baschet Club Timișoara a efectuat azi de la ora 18:30 un antrenament normal în efectiv complet. În ciuda ultimelor informații care afirmau că BC Timișoara se va retrage din campionat și FIBA Europe Cup, iar jucătorii vor fi puși pe liber, la ședința de pregătire de sub comanda lui Dragan Petricevic au participat toți jucătorii.  

Mai mult de atât, chiar dacă presa bănățeană a anunțat că toți jucătorii Timișoarei sunt de azi liberi de contract, acestora nu li s-a comunicat absolut nimic până la această oră cu privire la situația din jurul echipei. 

Despre acest subiect a vorbit pe larg primarul orașului Timișoara, Nicolae Robu, declarație pe care o puteți AICI

Vom reveni cu mai multe amănunte! 

*Foto: Facebook BC Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!