Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara este condusă la pauză de Energia Rovinari

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
03.03.2014

BC Timişoara este condusă la pauză de Energia Rovinari cu scorul de 40-42, după 20 de minute de joc. Partida ce se desfăşoară la Sala Constantin Jude face parte din runda a 21-a a LNBM. Scor pe sferturi: 16-26, 24-16.

Remarcaţi:

BC Timişoara: Jason Conley – 11 puncte, 6 recuperări, o pasă decisivă; Zlatko Jovanovic– 10 puncte, 6 pase decisive; Nikola Gacesa – 6 puncte, o recuperare, o pasă decisivă.

Energia Rovinari: Ermin Jazvin – 10 puncte, 4 recuperări; Porter Troupe– 10 puncte, o recuperare, o pasă decisivă; Tal Karpelesz – 8 puncte, o recuperare.

Gorjenii au avut un start foarte bun de meci, înscriind 17 puncte în primele 5 minute şi jumătate ale meciului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!