Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara l-a acontat pe Garry Gallimore

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.12.2012

BC Timişoara a confirmat astăzi transferul lui Garry Gallimore. Site-ul timnews.ro anunţa încă de săptămâna trecută mutarea, dar oficialii de pe Bega au confirmat abia azi tranzacţia. Americanul vine din postura de jucător liber de contract. El a evoluat ultima oară la CSM Bucureşti, de care s-a despărţit însă recent.

Fundaşul a suferit de curând o operaţie de menisc şi nu a mai putut evolua. Acum însă, medicii şi-au dat acordul pentru ca jucătorul să îşi reia activitatea. Rămâne de văzut în cât timp va fi apt 100% din punct de vedere fizic.

Bănăţenii se întăresc aşadar cu un jucător care a confirmat până acum în Liga Naţională. Gallimore a fost unul dintre cei mai buni baschetbalişti de la CSM Bucureşti şi a avut evoluţii constant bune.

El a avut în ediţia trecută de campionat o medie de 17.9 puncte pe meci, 4.5 recuperări şi 2.1 pase decisive, în 34 de partide. Americanul a fost şi cel mai bun marcator al bucureştenilor în Cupa României, cu o medie de 22.6 puncte pe joc.

Transferul lui Gallimore la BC Timişoara vine ca o mănuşă pentru bănăţeni, în condiţiile în care Dragoş Andrei va lipsi pentru tot restul sezonului, iar Marco Derasimovic a avut evoluţii oscilante.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!