Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara se impune în al doilea amical al verii

Dan Oancia

Dan Oancia
02.09.2014

Aflați în cantonamentul din Austria, la aproximativ 20 de kilometri sud de capitala Viena, la Traiskirchen, BC Timișoara a reușit să obțină a doua victorie din amicale din tot atâtea jocuri disputate. După victoria  lejeră de acum câteva zile din Serbia împotriva celor de la Proleter Naftagas Zrenjanin, timișorenii au întâlnit o prim divizionară austriacă, Arkadia Lions. Austriecii s-au dovedit un adversar mai dificil ca cei de la Zrenjanin, „alb-violeții” reușind însă victoria cu 85-75.

Localnicii de la Arkadia Lions au dominat prima parte a jocului, scorul de la pauza mare fiind cu șase puncte în favoarea lor. Totuși, jucătorii timișoreni s-au dovedit a fi mai valoroși, până la final ecartul fiind răsturnat la 10 puncte în favoarea bănățenilor.

Persic, cel mai bun marcator al „Leilor din Banat”, a reușit 21 de puncte, urmat de Jovanovic cu 16 puncte. Pesic și Lewis i-au urmat pe cei doi, fiecare cu 12 puncte reușite. “Au fost lucruri care m-au mulțumit și lucruri care nu m-au mulțumit. S-a simțit oboseala drumului de ieri și faptul că mai avem de lucrat”, a declarat la finalul partidei antrenorul principal, Dragan Petricevic.

*Foto: dabaschet.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!