Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara, ultimul meci acasă din 2013.

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
12.12.2013

Liga Naţională

Etapa a XII-a

Sala Sporturilor Constantin Jude

Timişoara

6-5 Fişa meciului 6-4

 

Vineri de la ora 19:45 în sala “Constantin Jude” este programat un meci extrem de interesant între BC Timișoara și Craiova. Bănățenii abordează jocul de pe locul 7 în clasament și după două victorii consecutive, în timp ce craiovenii sunt pe locul 8 după trei victorii consecutive, dar și cu un joc mai puțin disputat.

Meciul din etapa a XII-a este primul test serios pentu Dragan Petricevic, după jocul câștigat lejer cu Timba. Pe lângă presiunea normală dată de miza jocului, un aspect special îl reprezintă întoarcerea în fața suporterilor a lui Bogdan Popescu, Andrei Căpuşan sau Rade Dzambic, dar de data aceasta ca adversari ai timișorenilor. Dzambic, însă nu va prinde lotul, chiar dacă este apt din punct de vedere medical. El se antrenează cu echipa şi aşteaptă momentul în care antrenorul Milan Nisic va considera că este pregatit.

BC Timișoara s-a despărțit în ultima săptămână de lituanianul Vaidotas Volkus și a întărit poziția 4 prin aducerea sârbului Nikola Gacesa de la campioana Bosniei, Igokea Aleksandrovac. În plus, evoluția tot mai bună a lui Conley și Radulovic sau constanţa lui Jovanovic vor reprezenta tot atâtea atuuri de care leii speră să profite pentru obține o victorie foarte necesară în consolidarea locului în primele 8 echipe.

Jucătorii Craiovei par că și-au revenit după o perioadă mai puțin fastă, care a culminat cu demisia antrenorului Andelko Mancic în urmă cu circa o luna și cu siguranță le vor face gazdelor viața grea. Travis Bureau, Mirko Kovac, LeVar Seals sau Bogdan Popescu sunt armele principale pe care se bazează oltenii.

Jocul dintre cele două echipe va fi transmis în direct de DigiSport 2

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    Hai baieti...
    ...ca la Pristina. Atitudine, ambitie, daruire... si vom castiga. Imi pare rau pentru Rade, dar "echipa" e mai importanta... poate intelege, altfel...
    Forza Stiinta!

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Mda...
    Sa stii ca Dzambic intelege foarte bine ca echipa este cea mai importanta,singur intelege mai bine ca multi altii...

    cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      .....
      Te rog sa ma crezi ca m-as bucura sa ai dreptate... De altfel sunt convins ca Mandic era sincer cand ii lua apararea lui Rade la ultima sa conferinta de presa de la craiova, chiar credea ca acesta poate ajuta echipa.... vedem!

      cu 10 ani în urmă (13.12.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!