Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara îl confirmă pe Srdjan Jovanovic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.12.2012

BC Timișoara a anunțat, prin intermediul paginii de facebook a clubului, oficializarea parteneriatului cu Srdjan Jovanovic. Tehnicianul ex-iugoslav a lucrat în luna decembrie în calitate de antrenor interimar după demisia lui Predrag Badnjarevic.

Sub comanda lui Srdjan, Leii din Banat au obținut trei victorii și o înfrângere în campionat, respectiv două înfrângeri din tot atâtea partide disputate în EuroChallenge. Nu a fost anunțată perioada pentru care Jovanovic va fi antrenorul principal al echipei, însă anunțul trebuie perceput ca pe un mesaj prin care conducerea clubului anunță că a renunțat la ideea de a numi un alt tehnician și că va continua colaborarea cu Srdjan.

Totodată, Garry Gallimore (foto) a oferit o primă declarație în calitate de jucător al lui BC Timișoara:

 „Sunt un jucător de echipă. Nu contează dacă fac parte din primul cinci, al doilea cinci ori al treilea cinci, important este ca echipa să câştige”.

Jamaicano-canadianul va avea drept de joc la meciurile din sferturile de finală ale Cupei României, competiție în care BC Timișoara întâlnește pe CSU Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!