Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara învinge Gaz Metan Mediaș la capătul unui meci disputat

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
05.04.2014

BC Timișoara a trecut, scor 91-79 (22-24, 23-17, 17-20, 29-18), de Gaz Metan Mediaș într-o confruntare ce a contat pentru ultima etapă a sezonului regulat din LNBM.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Nikola Gacesa, care a terminat jocul cu 24 de puncte și 6 recuperări pentru Timișoara. Anthnony Lee a adăugat 21 de puncte și 6 recuperări, iar Jason Conley a reușit un double-double după 11 puncte și 13 recuperări.

De la Gaz Metan s-au remarcat Andrei Mandache, autor a 22 de puncte, Kyle Shiloh cu 17 puncte și Tudor Dumitrescu cu 12 puncte.

Revenim cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!