Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara și CSU Atlassib Sibiu încheie anul într-o confruntare pe Bega

Marius Petri

Marius Petri
22.12.2014

Liga Națională

Etapa a XIII-a

marți, 23 decembrie

ora 17:00

Sala Constantin Jude / DigiSport2

5 - 6 Fișa meciului 7 - 4

Etapa cu numărul 13 din Liga Națională de Baschet Masculin programează disputa dintre BC Timișoara și CSU Atlassib Sibiu, într-o partidă ce se va disputa pe parchetul sălii “Constantin Jude” din Timișoara marți, 23 decembrie. Primul angajament al întâlnirii va fi dat la ora 17:00, meciul putând fi urmărit în direct pe DigiSport 2.

Gruparea alb-violetă vine după 2 înfrângeri consecutive, suferite în dauna Asesoftului și a CSM-ului din Oradea, ambele la o diferență de minim 19 puncte. Sportivii antrenați de Dragan Petricevic speră să redreseze situația în partida contra sibienilor, și să le ofere propriilor suporteri o victorie ca și cadou de Sărbători.

De partea cealaltă, ardelenii se află într-o formă foarte bună, câștigând ultimele două jocuri, disputate pe teren propriu în compania Universității Craiova și a celor de la BCM U Pitești. Elevii lui Miodrag Perisic au astfel șansa de a profita de perioada bună prin care trec și de a câștiga la Timișoara, însă duelul se anunță a fi unul echilibrat.

Un considerent notabil înaintea acestei partide îl reprezintă numărul succeselor înregistrate pe teren propriu de bănățeni, dar și cel al bilanțului echipei sibiene în meciurile din deplasare. “Leii din Banat” au un record pozitiv în fața propriilor fani, câștigând 3 din cele 5 partide disputate în sala “Constantin Jude” în acest sezon, în vreme ce toate eșecurile suferite de sibieni, 4 la număr, au fost înregistrate pe teren străin.

Bănățenii au și un istoric mai bun în ceea ce privește partidele directe contra grupării galben-albastre. Alb-violeții conduc cu 15-11 în întâlnirile cu Sibiul, însă victoriile au fost împărțite în mod egal în ultimele 4 partide. Astfel, meciul se anunță a fi unul interesant, în care deznodământul e deschis oricărui rezultat.

*foto: Seba Tataru

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    csu
    Spargem gheata si invingem in deplasare.

    cu 9 ani în urmă (22.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!