Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara și-a stabilit programul precompetițional

Marius Petri

Marius Petri
23.07.2014

BC Timișoara și-a definitivat programul din presezon, urmând să dispute meciuri amicale cu echipe importante de pe “bătrânul continent”, printre care campioana Ligii Adriatice și 3 campioane naționale, conform site-ului oficial al grupării de pe Bega. Mai întâi, baschetbaliștii antrenați de Dragan Petricevic vor efectua vizita medicală în 30 iulie și vor începe antrenamentele în 3 august, mai notează bctimisoara.ro.

Perioada de antrenamente preponderent fizice va avea loc până în 28 august la Timișoara, informează aceeași sursă. Pentru bănățeni va urma apoi un amical cu Proleter Zrenjanin (29.08) în orașul sârb cu același nume, după care echipa se va stabili în Traiskirchen (Austria) pentru a susține amicale cu campioana Slovaciei, Inter Bratislava, campioana Austriei, UBC Magnofit Gussing, dar și cu alte echipe austriece: Arkadia Traiskirchen, Zepter Viena și Redwell Guners Oberwarth.

Între 13-14 septembrie, alb-violeții vor disputa partide de verificare în Ungaria, cu Kecskemet și Szeged sau Pacs, urmând să ia parte la un patrulater organizat la Sarajevo. În cadrul acestui turneu desfășurat între 19-20 septembrie vor mai lua parte Cibona Zagreb (câștigătoarea Ligii Adriatice), campioana Bosniei, Igokea Aleksandrovac și Spars Sarajevo.

BC Timișoara a încheiat pe locul 10 ultima ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ratând astfel accederea în play-off. În această vară, formația de pe Bega i-a transferat pe Bogdan Stăncuț, Vladimir Tica, Jahenns Manigat, Kelvin Lewis, Bogdan Popescu, Milos Pesic, Dalibor Persic și Octavian Boian. Lotul bănățenilor este completat de căpitanul Zlatko Jovanovic și de tinerii Raul Covaciu, Zoran Milencovici, George Toth și Georgian Păun. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!