Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara a învins pentru a 4-a oară în acest sezon pe Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.03.2016

BC Timișoara își continuă seria succeselor și după partida de pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Lipsită de servicile lui Uros Petrovic și Paul Graham, ambii accidentați, echipa de pe Târnava Mare a suferit a 4-a înfrângere din acest sezon în fața bănățenilor.

Echilibrul în această partidă s-a menținut doar în primele 5 minute, când gazdele aveau avantaj minim, 9-8. Până la finalul sfertului Dundjerski și Djapa au marcat fiecare câte 2 coșuri de la 3 puncte și Timișoara își clădea deja un avantaj de 10 puncte, 25-15. Gaz Metan a ripostat în sfertul secund, iar reușita de 2 puncte a lui Mirel Dragoste a făcut ca diferența dintre cele două echipe să fie de doar 4 puncte. Aruncările de la distanță, de această dată a lui Jeremic și Djapa au refăcut avantajul oaspeților de peste 10 puncte, iar la pauză scorul era 49-36 în favoarea lui BC Timișoara.

BC Timișoara a început tare repriza secundă și și-a dus avantajul spre 20 de puncte. Medieșenii nu au găsit calea revenirii și cu 15 puncte deficit înaintea ultimelor 10 minute, jocul părea a fi decis. Totuși, ultima secvență a fost câștigată de Gaz Metan Mediaș, însă la o diferență insuficientă pentru a spera la un rezultat pozitiv. Astfel, BC Timișoara s-a impus la Mediaș cu scorul de 81-73.

Mladen Jeremic a fost cel mai jucător al partidei cu 23 de puncte, 5 pase decisive și o recuperare. Slobodan Dundjerski a terminat cu 18 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, iar Dalibor Djapa aadăugat 17 puncte și 6 recuperări.

Ionuț Drăgușin a fost cel mai bun jucător al Gazului reușind un double-double, 13 puncte și 12 recuperări. Vaidotas Peciukas a strâns 12 puncte, în timp ce conaționalul său, Gediminas Navickas a terminat cu 11 puncte.

foto: Emanuel Titus Iliesi

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    bravo
    inca o victorie si scapam de retrogradare

    cu 8 ani în urmă (25.03.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    2
    la doua ne gandim la play off

    cu 8 ani în urmă (26.03.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    pentru totalbaschet.ro
    http://www.bctimisoara.ro/despre-club

    cu 8 ani în urmă (26.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!