Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara, foarte aproape de o victorie la Ploiești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.01.2014

În partida dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara, campioana a învins cu greu echipa vizitatoare din Banat. Gazdele au condus în prima jumătate a meciului, dar timișorenii au revenit la începutul sfertului trei. Sfertul patru al partidei a fost foarte strâns și meciul s-a decis după două reprize de prelungiri, scor final: 84-82 (22-17, 14-15, 13-20, 17-14, 8-8, 10-8).

Rawle Marshall și Gerald Lee, respectiv Zlatko Jovanovic, Darren Fenn și Nikola Gacesa au fost principalii marcatori ai înfruntării.

Vom reveni cu detalii.

14 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara cristian_ :

    intrebare
    După 2 înfrîngeri Asesoftul nu-și mai permitea încă una? Altfel nu-mi explic cum de arbitrii au arbitrat în asemenea manieră. Bravo băieți!

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj :

    bravo timisoara
    pacat ca jovanovic nu a prins o zi f. buna .rusinos din nou arbitrajul lui ciulin .fara mohamed ploiestiul e echipa de pluton. daca nu zicea crainicul ca urmeaza prelungiri 75 la suta din spectatori pleca acasa.poftim cultura.(baschetbalistica desigur)

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde
  • SCM Timișoara violaman :

    CAMPIONII
    Campionatul este ca si jucat! Mai ramane cupa. RUSINE CU ASA CAMPIONI!

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Degeaba
    Eu nu inteleg de ce va tot mirati in fiecare an de cum castiga asesoftul, ce ii drept au inceput cam devreme, in mod normal magariile incep din playoff.
    Alt aspect, am observat de mult timp ca " marea" campioana nu are public nici prea cunoscator de baschet si nici creativi,la nici un meci, din 5 in 5 minute acelasi crainic cu indemnul lui "haideti toata lumea sa facem galagie, a-se-soft , a-se-soft..." in conditiile in care la fotbal au parte de o sustinere extraordinara.
    Apoi cand toata tara stie si ii considera niste hoti,( ma refer la conducere), tu sfidezi in continuare cu aceiasi nesimtire, nici nu le pasa pur si simplu, pentru ei doar banul conteaza.
    Felicitari Timisoara pentru joc, ramaneti cu jocul, asta conteaza cel mai mult, asta nu se va compara niciodata cu obsesia pentru titluri obtinute cu orice pret ...

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    rusinos
    intr-o tara care se pretinde civilizata, un asa meci nu ar fi trebuit sa se dispute, deznodamantul fiind ante-cunoscut....mai ales cand arbitreaza "brigada de casa", adica cuplul umoristic (daca n-ar fi trist de dramatic), ciulinele cu fabula!!! e ca si cand l-ai pune pe forma de viata iacobescu sa arbitreze....oare care e rezultatul?!? cunoscatorii de "bascheti cunoaste"!!! trist, dar prea real si adevarat!!! in felul acesta, baschetul romanesc nu poate progresa!

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Bravo Timisoara!!!
    trebuie sa precizez ca admir puterea jucatorilor oricarei echipe cand joaca impotriva maretilor asehotzi si reusesc sa se abtina in momentele in care vede o tara intreaga cum fura arbitrii pentru ei!!! cu un arbitraj decent, Timisoara castiga la minim +10 in timpul regulat de joc!!!!

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Ce a fost in a doua repriza de prelungiri nu a fost baschet. Imi ramane in minte lupta lui Gacesa pe un post-up cu 2 jucatori ploiesteni(Lee si inca un dobitoc de asta). Il impingeau aia ca la securitate, da nu se lasa sarbu...da cred ca tot suflu l-o scos din el cat o impins acolo. Jenant ii putin spus. Cer alipirea Ploiestiului cu tot cu Mutu, Ghita, Romania TV si altele la Bulgaria ca le-o fo' furat!!!
    Au cel mai bun lot, cel mai handicapat presedinte, cel mai patron cu bani la fel ca presedintele de omenos, un antrenor decent si au nevoie de astfel de practici si mai nou vad ca se schimba iar filmul ca in 2008-2009...nu mai sunt ajutati pe faza de atac cand stau cu pivotii in 3secunde, ci sunt ajutati sa isi faca apararea minune...incepem sa ne amintim de cea mai mizerabila epoca de dupa 91 care le apartine tot ploiestenilor.Frumos tovarashu IT-ist...lua-te-ar garbage collectoru:)). Multumim pt spectacolul oferit in cupele europene unde ei bat 2 meciuri si dupa aia vine toata lumea si le da cu terenul in cap...acolo asa le merge apararea ca numa de la 90 in sus iau...super echipa de nulitati expirate cu exceptia a doi, tri mercenari mai rasariti

    cu 10 ani în urmă (31.01.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      subscriu
      ai portretizat in tuse groase dar foarte realiste o realitate trista si care se pare ca devine un cosmar fara sfarsit....exact ca epoca comunista (greseala de cacofonie intentionata)!!!

      cu 10 ani în urmă (31.01.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad:

      penibil esti
      Orice echipa din Romania termina in Eurocup 0-10 la momentul actual. Totodata, nu numai ca ploiestiul a castigat cateva meciuri, dar nivelul jocului si chiar scorul in cele 7 infrangeri au fost foarte bune! Nu s-au facut deloc de ras. Departe de a le fi dat cu terenul in cap.

      cu 10 ani în urmă (02.02.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad:

      diferenta
      intre Lee si Gacesa e ca Lee va juca in august la mondial. Gacesa se va uita la el si va lua notite.
      Indiscutabil Lee are un nivel al jocului mult peste campionatul nostru. Felul cum ataca cosul si head-fake-urile lui sunt de manual.

      cu 10 ani în urmă (02.02.2014)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    jenant
    Asta e cuvantul care caracterizeaza acest meci.Incepand cu publicul si atmosfera din sala(la un moment dat crainicul era de-a dreptul PENIBIL) si ajungand la arbitri,a fost o rusine de meci.Putem noi comenta la nesfarsit, nu o sa se schimbe nimic.Prietenii stiu de ce.
    Felicitari TM.

    cu 10 ani în urmă (01.02.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ader
    felicitari Timisoara!

    cu 10 ani în urmă (02.02.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    1. Penibile is laudele matale. Anul trecut mi se pare ca ati jucat cu o echipa care v-a dat cu terenul in cap, iar dupa aia Mediasul a batut-o dupa ce v-ati chinuit sa explicati ce echipa tare ati intalnit. Sper ca imi aduc bine aminte...
    2. Io nu stiu unde au fost acele prestatii onorabile si scoruri stranse...poate ca din sala se vede altfel decat la TV.
    3. Gacesa nici nu ar avea cum sa mearga la mondial dat fiind ca e sarb, iar Lee daca ar fi sarb ar juca cel mult la nationala localitatii Novi Sad. Si in plus de asta nu e relevant...daca Lee merge la mondial are dreptul sa se apere cum vrea sau care ii problema. Peste toate e chiar irelevant ca joci la mondial...Ghita Muresan la cate mondiale a jucat mai istetilor. Mai treceti si voi de la CD la stick ca deja aveti problema cu stocarea datelor.

    Alte argumente mai doriti si exemple...sa nu cumva sa imi aduc aminte de la prima finala cu Dinamo incoace si scandalul din Sala Floreasca in anul 2004...sa nu cumva...ca scriu o juma de zi despre toate magariile.

    cu 10 ani în urmă (02.02.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu alexander :

    trezirea..
    Oare nu ne-am plictisit 10 ani de scenariul asta? Oare nu ii rusinos sa privesti asa un meci si sa mai iei echipa aia in serios? A cata oara? Parerea mea este ca niciodata nu o sa se ia vreo masura impotriva cancerului baschetului romanesc, si motivul este simplu, sunt cei mai mari cotizanti. Ei investesc cel mai mult in dezvoltarea personala si profesionala a federatiei, arbitrilor, etc.. Si motivul pt care suporterii petrolului nu vin la meciuri, este ca si lor le este rusine de ceea ce se intampla, si nu vor sa se asocieze cu ei. E trist, dar din pacate in romania zilelor noastre nu are cine sa se sesizeze.

    cu 10 ani în urmă (02.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!