Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara primește vizita echipei BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
27.10.2015

Liga Națională

Etapa V

Miercuri, 28 octombrie

Sala Constantin Jude

 

0-4 Fișa meciului 2-2

Baschet Club Timișoara dă piept miercuri, 28 octombrie, cu BC Mureș Târgu-Mureș, într-un joc ce contează la etapa cu numărul V a Ligii Naționale de baschet masculin. Încleștarea demareaza la ora 19:00, urmând a fi găzduită de către Sala “Constantin Jude”.

Gruparea de pe Bega resimte din plin problemele întâmpinate în actuala stagiune. Practic, trupa din vestul țării ocupă ultimul loc în clasament, fără să fi bifat vreun rezultat pozitiv. Leii au cedat ultima dispută împotriva nou-promovatei Phoenix Galați, scor 76-65. De asemenea, echipa timișoreană a pierdut partidele cu CSU Atlassib Sibiu, CSM CSU Oradea, respectiv SCM U Craiova.

În schimb, BC Mureș se poziționează pe șapte, din moment ce a acumulat un bilanț de două victorii și tot atâtea eșecuri. Baschetbaliștii lui Audrius Prakuraitis au învins, până la ora actuală, reprezentantele județului Sibiu, Gaz Metan și CSU Atlassib. La polul opus amintim două insuccese, cu Dinamo și CSM CSU Oradea.

Revenind asupra partidei de mâine, precizăm faptul că cele două echipe s-au duelat de 25 de ori în ultimii 10 ani. Bilanțul ține cu viitorii amfitrioni, care au pus mâna pe 15 victorii.

Chiar dacă istoria anunță o încleștare echilibrată, BC Mureș pornește cu prima șansă. Situația de la Timișoara, plus lipsa unui lot omogen, nu permite elevilor lui Nenad Markovic să emită pretenții.

*Foto: Báthori Zsigmond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!