Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BC Tymes Politehnica a început pregătirile pentru noul sezon

Dan Oancia

Dan Oancia
21.08.2014

BC Tymes Politehnica a început sesiunea de pregătire în vederea noului sezon. Primul antrenament al fostei BC Danzio Timișoara a avut loc astăzi, pe stadionul „Știința”. Tehnicienii echipei de pe Bega, în frunte cu noul antrenor, Ljubomir Kolarevic, revenit după doi ani la Timișoara, se vor axa în prima fază pe pregătire fizică. Primele partide amicale le vor disputa la Cluj-Napoca, la sfârșitul săptămânii viitoare.

Antrenorul sârb va avea pentru noul sezon la dispoziție un lot complex, format atât din jucătoare tinere, de perspectivă, cât și din baschetbaliste cu experiență. La antrenamentul care a avut loc astăzi au fost prezente 12 jucătoare: Jefimija Karakasevic, Natasa Krnjetin, Vladinka Erak, Adina Stoiedin, Biljana Pesovic, Alexandra Dumitrache, Christina Zidaru, Diana Moraru, Mădălina Geleriu, Adelina Ștefan, Natasa Micic și Ioana Ghizilă. Chiar dacă știe că va avea foarte mult de muncă, Ljubomir Kolarevic se declară optimist în ceea ce privește viitorul sezon: Mă bucur că sunt aici. Nu am terminat munca în primul an, dar sunt pregătit să o fac acum. Totul e nou, e o echipă nouă, avem doar trei jucătoare din sezonul trecut… Avem jucătoare din Serbia cu experiență și tinere din România. Vrem să facem un mix. Eu eram pregătit să stau atunci doi ani, dar clubul a decis să încheie colaborarea. Acum am o nouă înțelegere valabilă pe un sezon. Obiectivul nostru e să atingem play-off-ul, va fi greu pentru că am urmărit alte echipe. Sunt zece echipe bune. Și locurile 7-8 vor fi satisfăcătoare. Va fi mai dificil acum. Sfântul Gheorghe, ICIM Arad, CSM Târgoviște, poate Satu Mare și Alexandria a avut mereu echipă. Va fi mai greu ca acum doi ani”.

Responsabilă cu pregătirea fizică a baschetbalistelor este fosta jucătoare de la alb-violete, Miruna Crâsnic. „Din pricina turneului de pregătire de la Cluj, perioada de pregătire fizică va fi mult mai scurtă. Chiar și așa, fetele au lucrat și peste vară, au fost conștiincioase, ceea ce îmi ușurează munca. Se anunță un sezon promițător”, a declarat Miruna Crâsnic, preparatoarea fizică de la BC Tymes Politehnica.

*Foto: facebook.com/bcmtymespolitehnica

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!