Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Baia Mare a mai transferat doi jucători americani

Paul Olar

Paul Olar
24.06.2016

BCM Baia Mare se orientează pe piața americană. După ce l-a adus pe Mike Smith, gruparea băimăreană a anunțat achiziția a încă doi sportivi de peste ocean. Este vorba de Sharif Watson și Thomas Feeney.

Primul sportiv amintit măsoară 1.98 m și activează pe poziția de extremă. El a absolvit colegiul Arizona Christian, acolo unde s-a remarcat cu medii de 9.2 puncte, 6.1 recuperări și 1.5 pase decisive, cu un procentaj de 60% la aruncările din acțiune.

În schimb, Thomas Feeney activează pe postul de fundaș. El măsoară 1.90 m și a evoluat la colegiu pentru UTB Falcons, în NCAA 2. Feeney a disputat 27 de partide în stagiunea 2014/2015, remarcându-se cu medii de 6.3 puncte, 2.2 recuperări și 1.5 pase decisive. De notat faptul că în sezonul 2013/2014, Thomas a avut cifre mult mai bune: 14.6 puncte, 3.6 recuperări și 4.0 pase decisive.

Pe lângă cei trei baschetbaliști americani, BCM Baia Mare l-a transferat și pe Liviu Rotariu de la Politehnica Iași.

*Foto: www.gsacsports.org/globalbasketball.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Speranta
    Sper ca Olimpic sa poata duce campionatul in LIga Nationala desi semnalele de la Baia MAre nu sunt OK. Echipa de fotbal care incepuse campionatul in liga 2 cu intentii declarate la promovare risca desfintarea, dupa ce a terminat greu campionatul In aceste conditii se vor gasi 300000-400000 euro pt echipa de baschet ? Mult succes !

    cu 7 ani în urmă (24.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!