Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Baia Mare a transferat un gigant care a evoluat în NBA Summer League 2016

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.07.2016

BCM Olimpic Baia Mare a anunțat transferul unui jucătorde poziția 5. Akeme Smart a ajuns la un acord cu formația nou promovată în Liga Națională de Baschet Masculin și va evolua la Baia Mare în sezonul 2016/2017.

Akeme Smart s-a născut pe 15 februarie 1991 la Kingstown în St. Vicent și Grenadine. El măsoară 2.21 metri și cântărește 110 kilograme, fiind un jucător de poziția 5.

În această vară, Akeme Smart a făcut parte din echipa lui Memphis Grizzlies pentru NBA Summer League 2016. El a jucat în două partide pentru Grizzlies și a adunat 2.0 puncte și o recuperare în 3 minute petrecute pe parchet.

În sezonul 2015/2016, Akeme Smart a evoluat în ligiile inferioare din Spania, la Baloncesto Benidorm. El a avut cifre statistice de 10.0 puncte și 8.7 recuperări cu procentaj al aruncărilor din acțiune de 56%.

Akeme Smart a absolvit în anul 2013 la colegiul McCook CC. În ultimul sezon petrecut în campionatul universitar nord american el a terminat cu 6.4 puncte și 6.4 recuperări în cele 30 de partide jucate.

BCM Baia Mare ajunge la 5 jucători străini înregimetanți, după transferul lui Akeme Smart. Shariff Watson, Mike Smith, Thomas Feeney și Taylor Lavery au semnat și ei în această vară cu formția din Baia Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!