Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Baia Mare are mai multe nume noi înaintea jocului cu Steaua

Paul Olar

Paul Olar
19.09.2016

Situaţia tragică de la CSM Ploieşti îi determină pe baschetbalişti să îşi găsească noi angajamente. După George Toth, plecat la U-Banca Transilvania, alţi trei jucători ploieşteni au semnat cu o nouă formaţie. Este vorba de Marius Ciotlăuş, Adrian Movileanu şi Vlad Dumitrescu, sportivi care au bătut palma cu BCM Baia Mare.

Cei trei jucători vor debuta foarte probabil în această seară, în jocul cu Steaua CSM EximBank Bucureşti. Partida demarează la ora 18:00, în Sala Lascăr Pană din Baia Mare.

Dacă Movileanu şi Vlad Dumitrescu au activat doar la Ploieşti, Marius Ciotlăuş a mai jucat la alte două formaţii din Liga Naţională. Clujeanul a debutat la U-Banca Transilvania, însă s-a transferat după o scurtă perioadă la SCM U Craiova.

De notat faptul că la Baia Mare nu vor fi pe parchet în această seară jucătorii Andrei Dohi, Cristian Porumb şi Lucas Tohăţan, cu toţii accidentaţi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!