Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio Timișoara întâlnește pe CSM Târgoviște pe teren propriu

Valentin Todea

Valentin Todea
15.01.2016

Trupa bănățeană are parte de un meci foarte dificil în compania târgoviștencelor în etapa a 19-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Elevele lui Bogdan Bulj par a avea șanse mici de a se impune în fața campioanei, grupare ce vine după două meciuri câștigate acasă împotriva lui CSU Alba Iulia și Phoenix Galați.

De cealaltă parte, Danzio a înregistrat un eșec categoric pe terenul celor de la Olimpia CSU Brașov, scor 100-48. Cu toate că în meciul din turul campionatului timișorencele au fost foarte aproape de o victorie în fieful formației dâmbovițene, întâlnirea terminându-se cu o victorie la limită a lui CSM, scor 67-65, trupa de pe Bega are acum un lot de jucătoare semnificativ schimbat.

Echipa din Cetatea Chindiei a câștigat toate cele 13 confruntări directe de până acum, având din acest punct de vedere un plus de moral. Înainte acestei confruntări, alb-violetele se situează pe poziția a 8-a cu 6 victorii și 10 înfrângeri, însă cu un meci mai mult disputat decât următoarea clasată, Alexandria, în timp ce Târgoviște ocupă locul 6 al clasamentului cu 9 victorii și 6 înfrângeri, având un joc mai puțin decât Universitatea Cluj-Napoca, cea care se află pe locul 5.

Arbitrii acestei partide vor fi Amalia Marchiș, Ionuț Moraru și Răzvan Opriș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!