Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio Timișoara joacă acasă cu CST BC Alexandria

Valentin Todea

Valentin Todea
26.01.2016

Elevele lui Bogdan Bulj întâlnesc în Sala Sporturilor „Constantin Jude” pe Alexandria, într-o partidă ce va avea loc miercuri, cu începere de la ora 15. Adversara de mâine era până de curând echipa cu care Timișoara se lupta pentru ultimul loc care asigură prezența în play-off, însă în acest moment trupa bănățeană are șanse infime de a accede în faza knock-out a campionatului.

Danzio a cedat categoric ultima dispută din campionat, scor 107-50 în deplasare cu ACS Sepsi SIC, în timp ce formația din județul Teleorman vine după meciul câștigat pe teren propriu împotriva celor de la Phoenix Galați, scor 87-77.

Alb-violetele se află pe poziția a 9-a a clasamentului cu 6 victorii și 12 înfrângeri, în timp ce Elan Brown și compania ocupă locul 8 cu 8 meciuri câștigate și 10 pierdute.

În disputa din tur, gruparea pregătită de Mădălin Piperea a trecut de echipa de pe Bega cu scorul de 72-58.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    E posibil să intre în play-off. Să bată mâine la peste 14 puncte și pe urmă la Galați. Aceștia nu pot sălta de locul 7 și sunt puțin șucăriți puțin mai mult pe Alexandria. Iar "maistru" Nini nu e chiar un monument de moralitate, uită greu un afront ca cel de sâmbătă când fetele din Alexandria, puține la număr, au râs de rateurile altora aduse la Galați pe post de vedete!

    cu 8 ani în urmă (26.01.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Gata, poate să le dea Galați meciul, nu mai are importanță. Bătaia mâțului când face sub pat.

    cu 8 ani în urmă (27.01.2016) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    Perspectiva!
    Bai Chirita, invata sa privesti in pespectiva!. Locul 8 este egal cu locul 6. Ptr ca in turul II, locul 8 joaca cu locul 5, adica Aradul. Deci Phoenixul are toate motivele sa piarda meciul cu Timisoara.

    cu 8 ani în urmă (27.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!