Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio Timișoara se duelează pe teren propriu cu Rapid București

Valentin Todea

Valentin Todea
05.01.2016

Gruparea pregătită de Bogdan Bulj dispută astăzi primul meci din 2016. În Sala „Constantin Jude” sosește Rapid, un adversar ce le-a pus probleme timișorencelor în confruntarea din tur.

Trupa de pe Bega ocupă locul 9 al clasamentului, adunând până acum 4 victorii și 9 înfrângeri. De cealaltă parte, bucureștencele se situează pe ultima poziție cu un meci câștigat și 14 partide pierdute, având cu două jocuri mai puțin disputate decât următoarea clasată, CSM Satu Mare.

Conform site-ului oradetimis.oradestiri.ro, Danzio a rămas fără Zorica Mitov înaintea acestei întâlniri, cea care a decis să părăsească echipa din cauza problemelor financiare.

În precedentul meci disputat, alb-violetele au cedat pe teren propriu în fața celor de la CSU Alba Iulia, scor 60-80, în timp ce Rapid a pierdut pe terenul Universității Cluj cu 61-49. 

La ultima dispută dintre cele două formații, bănățencele s-au impus în capitală cu 60-52.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!