Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Danzio Timișoara trece fără probleme de Rapid București

Valentin Todea

Valentin Todea
06.01.2016

Trupa antrenată de Bogdan Bulj a obținut victoria în disputa de pe teren propriu cu Rapid București, scor 69-38 (20-11, 15-6, 12-8, 22-13). Renata Szmutku și Gabriela Măgurean au fost înregimentate la gruparea bănățeană înaintea acestei partide, însă doar prima a jucat.

Timișorencele au preluat controlul meciului încă din start și au reușit să mențină un avantaj liniștitor pe toată durata acestuia, distanțându-se și mai mult în ultimul sfert.

De la Danzio au ieșit în evidență Alexandra Dumitrache (18 puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție), Ivana Grbic (17 puncte, 8 recuperări, o intercepție, un capac) și Brianna Wilson (8 puncte, 13 recuperări, 5 assist-uri, 8 intercepții, un capac).

Pentru formația din capitală s-a remarcat Daniela Toma cu 9 puncte înscrise, 7 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, urmată de Roxana Bejan, aceasta reușind 7 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și 2 capace.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!