Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM Pitești se deplasează la Mediaș

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
28.03.2014

LNBM

Etapa XXV

29 martie

18:00

Sala Sporturilor, Mediaș

9-14 Fișa meciului 13-10

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui BCM U Pitești într-o confruntare din cadrul etapei a 25-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Partida este programată pentru sâmbătă, 29 martie, începând cu ora 18:00.

Formația de la malul Târnavei Mari continuă seria meciurilor fără miză, prin care se pregătește de încheierea sezonului competițional. Ocupantă a locului 11, după doar 9 victorii și 32 de puncte obținute 23 de jocuri, Gaz Metan va rata pentru prima dată în ultimii ani calificarea în Play-off.

În schimb, situația argeșenilor este diametral opusă. BCM Pitești va accede în faza eliminatorie a campionatului după mai multe sezoane de așteptare. Hristu Șapera a dus piteștenii pe locul 9 al clasamentului, cu 36 de puncte și un bilanț de 13 victorii și 10 înfrângeri, însă cu un program favorabil ce îi poate urca până pe locul 6 la finalul sezonului regulat.

Ultima etapă a consemnat victorii pentru ambele echipe. Gazul a avut emoții în victoria înregistrată în fața Concordiei Chiajna, 95-84, în timp ce Piteștiul a trecut neașteptat de ușor de SCM Craiova, 82-61.

Istoria confruntăriilor directe dintre cele două formații este dominată de echilibru. 12-12 este scorul la general, după ce BCM s-a impus în turul sezonului regulat cu 75-58.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!