Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

BCM Tymes Timişoara a bătut palma cu Alexandra Dumitrache

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.08.2014

BCM Tymes Timişoara continuă campania de achiziţii în privinţa sezonului competiţional 2014-2015 cu aducerea sportivei Alexandra Dumitrache de la Olimpia Bucureşti.

În vârstă de 20 de ani, Dumitrache evoluează pe poziţia 1, măsurând 1.67 m în înălţime. În ediţia trecută, baschetbalista originară din Bucureşti a îmbrăcat echipamentul Olimpiei din localitate, formaţie care a obţinut medalia de argint la Campionatul Naţional U20 feminin. Mai mult, Alexandra a fost desemnată MVP-ul turneului final, acolo unde a totalizat 51 de puncte, 25 pase decisive şi 11 recuperări. 

Totodată, noua jucătoare a Timişoarei, a participat în această vară cu naţionala de tineret a României la Campionatul European U20 Divizia B de la Sofia. Tricolorele au terminat competiţia pe ultimul loc, cu 9 înfrângeri din 9 meciuri jucate. Dumitrache a jucat în toate cele 9 partide, timp în care a acumulat medii de 6.9 puncte, 3.6 recuperări, 2.9 pase decisive, 2.8 intercepții și 4.8 mingi pierdute. Din punct de vedere al procentajelor, tânăra jucătoare a terminat cu 25.0% (21/84) din interiorul semicercului, 25.0% (8/32), respectiv 75.0% (12/16) din dreptul liniei de fault. Toate aceste cifre au fost contabilizate în 35.9 minute petrecute în teren. 

Pe parcursul carierei sale, Alexandra Dumitrache a mai trecut prin curtea unor formaţii precum Sportul Studenţesc şi Universitatea Cluj. 

Citiţi şi

BC Tymes Timișoara a transferat patru jucătoare noi

*Foto: Thomas Bruning

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!