Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe CS Phoenix Galaţi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.10.2017

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe CS Phoenix Galaţi cu scorul de 69-56 (16-13, 16-16, 19-21, 18-6)

De la BCM U FC Argeș Pitești s-au remarcat: Andriy Agafonov cu 19 puncte (1x3), 4 recuperări și 4 pase decisive, Titus Nicoara cu 13 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive și Raymond Nicholas Russell cu 10 puncte, o recuperare și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Dragos Mihai Andrei cu 15 puncte (3x3) și 2 pase decisive, Phillip de Shon Miller cu 14 puncte (2x3), 3 recuperări și 4 pase decisive și Marcel White cu 14 puncte (1x3), 2 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Good win!
    O victorie importantă împotriva unei echipe bune pe propriul teren. Agafonov un pivot de mare calitate, Nicoară intr o creștere de forma, Nuttinenn a adunat 7 pct si sper sa i dea încredere, pe faza defensivă se descurcă foarte bine. Abia astept testul împotriva Craiovei, o echipă cu destule individualități. Si totusi ma intreb cum ar arăta echipa noastră cu încă un jucător străin în rotație..

    cu 6 ani în urmă (21.10.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Fc arges
      Am stat bine la TO.din cauza numarului de straini suntem nevoiti sa jucam mare parte din meciuri cu 2 romani pe teren.pana la urma in primul sfert tre sa joace un roman u23 + inca un roman? Sper sa inceapa sa joace si romanii nostri mai bine,momentan doar nicoara o face.iar daca s.a ales intre nicoara si un strain si eu l.as fi ales pe nicoara.hai fc arges...stam mai bine la baschet decat la fotbal :)

      cu 6 ani în urmă (22.10.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Pitesti
    Nu am fost la meci ca sa-l comentez, dar clar e o victorie mare pe un teren unde greu se castiga, nu intru in discutia asta. Nu a jucat Gugino dar nici fundasul american. Observ ca Andrei a avut multe puncte, deci ele nu existau daca juca Runddles. Felicitari, Pitesti! Alaturi de voi.

    cu 6 ani în urmă (22.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!