Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U FC Argeș Pitești, victorie în amicalul cu Știința București

Eduard Popa

Eduard Popa
30.11.2017

bcm u pitesti stiinta

BCM U FC Argeș Pitești a trecut într-un amical de echipa de Liga Întâi, Știința București, scor 89-52. Meciul s-a desfășurat în Sala Trivale din Pitești.

Pentru BCM U Pitești cei mai buni marcatori au fost Andriy Agafonov, cu 20 de pct, Nick Russell cu 17 pct și Titus Nicoară, cu 12. De partea cealaltă s-au remarcat Anton Diaconescu, cu 19 pct și Andrei Neagu, cu 10 pct.

BCM U Pitești se află pe primul loc în LNBM, la egalitate cu U-BT Cluj, cu 5 victorii și o înfrângere. Pentru argeșeni urmează duelul de sâmbătă cu Poli Iași, care va fi transmis pe FRB Tv și pagina de facebook a prosport.ro.

De partea cealaltă, Știința București urmează să întâlnească Steaua 2 București, duminică 3 decembrie, în cadrul Grupei 3 din Liga I. Știința a adunat până acum 5 victorii și 2 înfrângeri.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!