Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti învinge la scor pe CS Farul Constanţa

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
26.10.2013

80-27

 

3-2 Fişa meciului 0-5

Într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BCM U Piteşti a surclasat pe teren propriu pe CS Farul Constanţa cu scorul de 80-27. Scor pe sferturi: 20-6, 19-6, 23-6, 18-5.

BCM U Piteşti a început partida cu Ken Tutt, Ante Krapic, Lamonte Ulmer, Vlad Corpodean şi Ousmane Barro. Primul cinci al constănţenilor a fost alcătuit din Bogdan Călin, Andrei Bucur, Marian Minea, Adrian Trandafir şi Gabriel Oltean.

Echipa antrenată de Hristu Şapera a condus ostilităţile pe întreaga perioadă a jocului. Cu excepţia lui Pankracije Barac, toţi baschetbaliştii au fost folosiţi de către antrenor.

De la argeşeni s-au remarcat Iulian Corneanu şi Ousmane Barro, ambii înscriind câte 14 puncte, Ante Krapic cu 10 puncte şi Cornel Alexiu cu 8 puncte. De partea cealaltă, pentru constănţeni, Marian Minea a totalizat 15 puncte şi 5 recuperări, iar Ciprian Enache a adăugat 5 puncte în contul echipei.

Din punct de vedere statistic, Piteştiul a avut procentaj de 67.6% la aruncările din interiorul semicercului, 26.9% la cel din afara semicercului, respectiv 65% la aruncările libere. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a terminat partida cu 7/33 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 21.2%, la aruncările de la distanţa oaspeţii au avut procentaj de 17.6%, iar la linia de pedeapsă, constănţenii au terminat partida cu 4 libere marcate din cele 5 acordate.

Trupa lui Hristu Şapera bifează a treia victorie consecutivă, după cele cu BC Mureş şi Steaua CSM EximBank. Piteştenii au la general 3-2. La polul opus, Farul Constanţa ajunge la 0-5 . În următoarea etapă, echipa antrenată de Hristu Şapera va juca pe teren propriu cu CSM Oradea, în timp ce Farul va primi vizita lui BC Timişoara.

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Marinescu Irinel :

    eroare
    Luciene, Iulian Corneanu a avut 14 puncte? Mai cauta un pic, chiar tu ziceai ca a fost "cel mai bun jucator al echipei, devenind principalul marcator al echipei in acest meci". Din acel moment Barro nu a mai intrat, Pitestiu jucand numai cu romani

    cu 10 ani în urmă (26.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!