Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti primeşte vizita celor de la Steaua CSM Eximbank

Eduard Popa

Eduard Popa
18.04.2017

steaua-pitesti

BCM U Piteşti va primi vizita celor de la Steaua CSM Eximbank în meciul trei al primei runde din playoff ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Elevii lui Hristu Şapera au nevoie de victorie pentru a rămâne în competiţie.

Steaua CSM Eximbank s-a impus destul de clar în primele două întâlniri ale duelului cu BCM U Piteşti. În primul meci steliştii au câştigat cu 84-61, cu Nikola Malesevic în prim plan, cu 16 puncte şi 7 recuperări. În a doua partidă roş-albaştrii s-au impus cu 105-90. Runkauskas a reuşit 27 de puncte, Randal Falker a adunat 14 puncte, 11 recuperări şi 8 pase decisive, în timp ce Aleksandar Kostoski a impresionat pentru oaspeţi cu 33 de puncte.

În ultimul meci disputat în Trivale, piteştenii s-au impus cu 72-67, în cadrul Top 6 al LNBM.  Sasha Mladenovic a reuşit atunci 23 de puncte, în timp ce Marius Runkauskas a adunat 19 puncte.

Partida dintre BCM U Piteşti şi Steaua CSM Eximbank Bucureşti va avea loc miercuri, 19 aprilie, la Sala Sporturilor Trivale, de la ora 19:15. Partida va fi difuzată în direct pe Digi Sport 3.

*foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    FRB
    Rusine! Ni l-ati luat pe Mladenovic pe nedrept. Desi sansele sunt mici, vom fi langa echipa! Hai Pitesti!

    cu 6 ani în urmă (18.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!