Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti se impune categoric în faţa celor de la CS Farul Constanţa

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.02.2014

57-97

1-17 Fişa meciului 11-7

Într-un joc din cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BCM U Piteşti a învins pe în deplasare pe CS Farul Constanţa cu scorul de 97-57. Scor pe sferturi: 20-26, 9-24, 12-23, 16-24.

Farul a început partida cu Cezar Stănescu, Adrian Trandafir, Georgian Păun, Senai Isleam şi Alexandru Olteanu. Primul cinci al piteştenilor a fost alcătuit din Edi Sinadinovic, Pankracije Barac, Marian Minea, Lamonte Ulmer şi Ousmane Barro.

Formaţia pregătită de Hristu Şapera s-a aflat la conducere de la primul până la ultimul fluier al întâlnirii.

La echipa oaspete au fost folosiţi toţi jucătorii, cu excepţia sârbului Marko Djurkovic.

De la constănţeni s-au remarcat Cezar Stănescu cu 34 de puncte, 3 recuperări şi 2 pase decisive,  Senai Isleam cu 8 puncte şi 4 recuperări, respectiv Adrian Trandafir cu 5 de puncte şi 8 recuperări. De partea cealaltă, pentru BCM U Piteşti, Pankracije Barac a totalizat 15 puncte şi 5 recuperări, Edi Sinadinovic a terminat meciul cu 13 puncte, 4 recuperări şi 7 pase decisive, iar Lucian Chirof a adăugat 11 puncte, 6 recuperări şi 2 pase decisive.

Din punct de vedere statistic, Farul a avut procentaje de 37% la aruncările din interiorul semicercului, 28% la cel din afara semicercului, respectiv 89% la aruncările libere. Echipa antrenată de Hristu Şapera a terminat partida cu 23/38 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 61%, la aruncările de la distanţa oaspeţii au avut procentaj de 37%, iar la linia de pedeapsă, argeşenii au terminat partida cu 21 libere marcate din cele 30 acordate.

Echipa piteşteană bifează a 11-a victoria stagională, respectiv a patra consecutivă. Argeşenii au la general 11-7. La polul opus, CS Farul Constaţa ajunge la cel de-al 17-lea insucces din acest sezon. În următoarea etapă, echipa antrenată de Hristu Şapera va evolua în deplasare cu CSM Oradea, în timp ce CS Farul se va deplasa în Banat, pentru duelul cu BC Timişoara. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!