Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești în fața celui mai ușor meci în acest sezon

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.10.2013

Liga Națională
Masculin

Etapa 5 

2-2 Fișa Meciului 0-4

BCM U Pitești primește vizita lui Farul Constanța într-un meci contând pentru etapa a 5-a. Partida va avea loc la Sala Sporturilor din Trivale, sâmbătă (26.10), de la ora 18:00.

Este unul dintre puținele jocuri cu deznodămând nu previzibil ci chiar înainte de primul angajament știut pentru formația pregătită de către Hristu Șapera. Piteștenii alcătuiesc o formație complet nouă, care începe să culeagă roadele unei activități eficiente la antrenament, rezultată de pe urma unei idei de joc extrem de solide.

Gruparea din Pitești vine după două victorii foarte importante, în fața unor adversari de calibru. Este vorba despre victorii cu BC Mureș și Steaua CSM EximBank București. După două partide încheiate cu victorie, BCM U Pitești o va bifa și pe cea de-a 3-a, întrucât este imposibil să piardă un astfel de meci.

Farul Constanța vine după o înfrângere care îi caracterizează sezonul. Unii vor susține că este o șansă pentru anumiți jucători autohtoni, însă în realitate nimeni nu crește în valoare când diferența intrinsecă între echipa de la malul Mării Negre și absolut toate celelalte echipe este atât de mare. În acest mod nu va avea absolut nimeni de câștigat. Nu la 60-70-90 de puncte diferență în partide în care chiar și adversarii lui Farul folosesc ultimele rezerve câte 8-10-15 minute.

De notat că pentru echipa din Pitești acest meci vine foarte bine, după un start infernal de sezon, cu adversari precum Timișoara, Ploiești, Mureș sau Steaua, respectiv cu cinci zile înaintea unui alt meci foarte greu, cu Oradea.

Ca fapt divers, aceste echipe au fost beneficiarele retragerii lui CSȘ Giurgiu, respectiv a fuziunii dintre Steaua și CSM București în primul tur al Cupei României la baschet masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!