Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești învinge pe BC CSU Sibiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2017

BCM U Pitești învinge pe BC CSU Sibiu cu scorul de 83-79 (17-17, 21-11, 16-29, 29-22)

De la BCM U Pitești s-au remarcat: Vincent Leron Hunter II cu 21 puncte (2x3), 10 recuperări și o pasă decisivă, Tomislav Gabric cu 19 puncte (3x3), 10 recuperări și 2 pase decisive și Pavel Marinov cu 14 puncte (2x3), 3 recuperări și 5 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Kevin Christopher Hardy cu 22 puncte (2x3), 9 recuperări și 2 pase decisive, Boris Lalovic cu 20 puncte (2x3), 4 recuperări și 2 pase decisive și Igor Mijajlovic cu 13 puncte (4x3), 4 recuperări și 5 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

12 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Program Digi
    În condițiile astea meciul din ultima etapă dintre UBt si Steaua nu mai are miză, fiind mult mai interesant meciul dintre Oradea si Sibiu, pentru locul trei. Surprinzătoare înfrângerea de la Pitești.

    cu 6 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Calcule...
    Daca iar s-a jucat la cacialma si Dan a pierdut intetionat ca anul trecut cand a evitat Craiova si am fost spulberati de Cluj in PO, sper ca anul acesta sa ne ferim de Mures dar sa ne spulbere Pitestiul!!!
    Iar daca Pitestiul a fost mai bun atunci nu meritam sa fim in clasamentul general pe 2 la sfarsit de campionat!
    Felicitari Pitesti ptr victorie! Astept cu interes impresiile celor ce au fost in sala din Pitesti si au vazut meciul!

    cu 6 ani în urmă (29.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Nu
      L-am vazut pe Facebook si nu a fost asa. Am jucat de la egal la egal, iar ei cred ca au fost mai limpezi pe final. Ultimele 2 minute nu s-au mai vazut. Fiecare meci de acum e o finala. Hai CSU.

      cu 6 ani în urmă (29.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Si eu sper sa nu te mai numesti suporter al acestei echipe. Nu poti pretinde asa ceva si sa spui ca vrei sa te spulbere alta echipa in playoff. Meciul nu a fost ciudat deloc, am pierdut in ultimele minute o victorie ce trebuia sa o avem in buzunar pana la urma.

    cu 6 ani în urmă (29.03.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    Oradea va prefera locul 4 sa joace cu Timisoara. Sibiul ne va bate in play-off 80%. Astazi nu a vrut sa forteze prea mult sa se accidenteze jucatorii si i-a lasat pe stelisti sa se bucure de locul 2.

    cu 6 ani în urmă (29.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      ...
      Tu esti fan Pitesti? Nu cred. Nu ai cum sa iti doresti si sa spui ca ne bate cineva, indiferent cine ar fi. Un suporter e aproape de echipa mereu! Rusine. (Asa vad multi 'fani' pe facebook) PS: Bravo, Negut!

      cu 6 ani în urmă (30.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    csu sibiu
    Nu stiu ce sa zic, acum parca locul 4 e mai aproape decat locul 2...sau prin absurd, vor fi doua meciuri fabuloase in sala Transilvania. Clujul este imposibil de invins anul acesta, asa spunea Dan, iar Oradea va veni la Sb sa demonstreze ca inca sunt campioni. Cred ca locul 4 este maxim ce putem obtine anul acesta...pacat ca nu am castigat meciul asta, eram siguri de locul 3.

    cu 6 ani în urmă (29.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      vs cluj
      sincer dintre meciul cu oradea si meciul cu clujul cred ca cel cu clujul e mai accesibil ... sunt calificati de pe locul 1 ... nu vor sa riste accidentari (aseara au jucat cu 4 straini, toth a primit 20 de minute, jucan 15, gheorghe 10, muresan 5 - cei drept ultimii doi au intrat cand deja era o diferenta insurmontabila pe tabela) ... si publicul sibian e un factor important in orice meci

      cu 6 ani în urmă (30.03.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    BCM U
    A fost un meci bun, care s-a decis in ultimele minute, printr-o aruncare de la distanta a lui Hunter, acela cred ca fost momentul cheie al partidei. Felicitari lui Negut. Hunter a devenit cel mai eficient si cel mai bun marcator al echipei, sper sa ramana si sezonul viitor la noi, e un jucator de lot care adeuce multa energie pozitiva cand intra pe parchet. Sibiul era singura echipa pe care nu o invinsesem in acest sezon. Sper ca la inceputul play off ului, jucatorii sa fie apti 100% fizic.

    cu 6 ani în urmă (30.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Da
      Gandire normala a unui suporter. Nu ca cei care vor sa pierdem. Hai BCMU !!!

      cu 6 ani în urmă (30.03.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    E treaba mea mai pacala andrac, exista un proverb "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"

    cu 6 ani în urmă (30.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Ras
      :)))) sa fii sanatos

      cu 6 ani în urmă (30.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!