Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești și BC Mureș deschid etapa cu numărul 7 din Liga Națională

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.11.2015

Etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează în Sala Sporturilor Trivale partida dintre BCM U Pitești și BC Mureș Târgu Mureș. Partida dintre cele două combatante este programată să înceapă vineri, 6 noiembrie, de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de DigiSport.

BCM U Pitești și BC Mureș se întelnesc pentu prima dată în mod oficial în acest sezon, după ce în presezon cele două echipe s-au duelat la Cupa Mureșul. În partida de pregătire din turneul de la Târgu Mureș, câștig de cauză a avut echipe gazdă care s-a impus cu scorul de 85-80 în fața piteștenilor.

Echipa condusă de Jovica Arsic revine în propria arenă după ce în etapa trecut a suferit un eșec la limită în fața lui CSM-U Oradea și a ajuns la un record de 3 victorii și 3 înfrângeri.

BC Mureș a avut mai mult la dispoziție pentru a pregăti jocul din Trivale. Partida din etapa a 6-a de pe teren propriu din fața Stelei a fost amânată, iar elevii lui Audrius Prakuraitis au avut mai mult de o săptămână pentru a se pregăti. Formația ardeleană a strâns 3 victorii și  2 înfrângeri.

Schimbări la nivelul lotului pentru BCM U Pitești. Rihards Kuksiks s-a despărțit de formația piteașteană la mijlocul acestei săptămâni. Letonul a fost înlocuit de Maksym Pustozvonov, care cel mai probabil va debuta în fața lui BC Mureș.

Îîn confruntările directe din 2005 până în prezent, BCM U Pitești are un ușor avantaj cu 13 victorii și doar 11 înfrângeri în fața lui BC Mureș. În sezonul trecut, cele două echipe și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând pe teren străin.

Partida de vineri (06.11) dintre BCM U Pitești și BC Mureș va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Podar, Sorin Drugău și Șerban Rașoga.

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    super
    nici ca nu se putea mai bine vineri de la ora 18, ma mir de ce nu l-a pus luni de la ora 13?

    cu 8 ani în urmă (05.11.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Meci
      Am o varsta, iti dau un sfat. Nu mai comenta daca nu stii. Meciul il programeaza Digi Sport, eu asa vad, ca e transmis. Hai BCMU!!!

      cu 8 ani în urmă (05.11.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    BCM..
    Un meci foarte greu. Sper intr-un meci bun al lui Mladenovici si Bovrov care sa-i blocheze pe Ivanovici si Baro. Martinici e foarte periculos, nu trebuie sa i dam spatiu sa-si puna in valoare aruncarea de la 3 pct. Sper sa-i fi sosit cartea verde noului jucator. Avem mare nevoie de victorie. Hai Pitesti!

    cu 8 ani în urmă (05.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!