Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești a bifat a al 4-lea succes stagional, în în partida contra lui BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.11.2015

BCM U Pitești a ajuns la 4 victorii în actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a trecut pe teren propriu de BC Mureș Târgu Mureș.

Echipe de start:

Pitești: Tudor, Ross, Jogela, Boborov și Mladenovic
Mureș: Kemp, Martinic, Gajovic, Ivanovic și Lazar

Gazdele au început mai bine primul act și aveau 4-0 după 2 minute de joc. Ivan Ivanovic cu o triplă a echilibrat ostilitățiile iar sfertul a decurs în acest fel până la final. În primele 10 minute, nicio echipă nu și-a creat un avans mai mare de posesie. Ronald Ross cu un coș de 2 puncte a încheiat primele 10 minute, 19-16 pentru  gazde. Sfertul secund a început la fel cum s-a desfășurat și primul, echilibrul păstrându-se între cele două echipe. Oaspeții au început să piardă contactul cu echipă gazdă după minutul 15. BC Mureș nu a găsit drumul spre coș în mai bine 6 minute iar desprinderea piteștenilor a fost inevitabilă, 41-24 la pauză.

Nici după pauză BC Mureș nu a arătat un reviriment în joc iar gazdele s-au dus la un ecart maxim de 22 de puncte. În finalul sfertului, Willie Kemp a reușit un three-point-play, prin care BC Mureș cștiga la limită sfertul trei, însă tot avea o diferență mare de recupera 57-41. În ultimul act, BCM U Pitești s-a relaxat prematur însă oaspeții nu au profitat și au ratat în cascadă aruncări de la distanță. 8 puncte a fost cel mai mic ecart dintre cele două echipe în ultimul sfert, diferență cu care s-a și încheiat partida, 70-62 pentru BCM U Pitești în fața lui BC Mureș.

Maksym Pustozvonov a avut un debut bun încheiat cu 13 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive. Adrian Tudor a terminat cu 13 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive în timp ce Aleksandar Mladenovic a adăugat 12 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.

Ousmane Barro a fost cel bun jucător al lui BC Mureș cu 13 puncte, 11 recuperări și o pasă decisivă, iar, Goran Gajovic și Willie Kemp cu marcat fiecare câte 11 puncte.

foto: BCM U Pitești (facebook)

14 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Felicitari!
    Buna atitudinea tuturor jucatorilor. Bun transfer Max...se apara foarte bine, patrunde si are aruncare de 3. Stamenkovici tine bine de minge, se apara bine, cu cateva meciuri in picioare o sa ne ajute. Cel mai bun meci al lui Adi Tudor, deci se poate. Problema mare cred ca ramane incontinuare pivotul. Urmeaza 2 deplasari foarte grele, sper sa castigam macar una. Hai BCM U!

    cu 8 ani în urmă (06.11.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Bun meci
    Foarte bun meciul , în special sferturile 2 și 3 . Nou venitul Pustozvonov mi se pare un transfer foarte reușit , ne ajuta mai mult decât Kuksiks , în special pe partea de apărare , iar în atac aleargă mult pt a se demarca. Mă bucura revenirea , în sfârșit , a lui Stamenkovic . Așa este , cu câteva meciuri în picioare sunt convins ca va fi un câștig. Din păcate , la nivel de pivot avem mari probleme,dacă aveam un pivot de valoare câștigăm la min 20 pct azi. Efectiv , m-au disperat ratările lui Vlaicu , zici ca nu se uita la coș când arunca. Mă bucura meciul bun facut și de Tudor împotriva fostei sale echipe , un fel de revanșa pt cei care comentează mereu împotriva lui. Îmi mențin părerea, cu o schimbare de pivot am fi candidați la finala campionatului.

    cu 8 ani în urmă (06.11.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Meci
    Bun meci, bravo! Sunt de acord cu voi, mai putin in privinta pivotului. Mladenovic e bun, se apara, are momente bune in atac. O zi mai proasta a lui Vlaicu, nu e nimic. Hai BCMU!

    cu 8 ani în urmă (06.11.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe florin8989 :

    '
    Schimbarea lui kuksiks era inevitabila. Tot inevitabila imi pare si aducerea unui alt roman si neaparat al unui pivot, sau de ce nu al unui pivot roman si bifam 2 dintr.un foc, dar cand?? Si de ce uni jucatorii romani au fost adusi doar pt a sta p banca?

    cu 8 ani în urmă (06.11.2015)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Re
      Greu de gasit asa ceva. De unde sa luam pivot, roman si de valoare? Avem antrenor, care isi pregateste meciurile, sunt sigur ca va veni si randul lui Balmus sau Chirof sa arate ce pot, plus ca avem si Cupa Romaniei! Dupa parerea mea, nu stam asa rau privind romanii in comparatie cu alte echipe! Kuksiks avea probleme si in afara terenului...nu doar indolenta din timpul meciurilor a contat. Cat despre pivot, sunt de acord cu tine, se poate ceva mai bun! Go BCM U!

      cu 8 ani în urmă (06.11.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Pivot
    Nu stiu ce vi se pare voua ciudat la Mladenovic. Este cred ca unul dintre cei mai inteligenti pivoti din LNBM. Este al doilea cel mai bun marcator, cel mai bun recuperator si al doilea cel mai eficient jucator al nostru. Si defensiva face parte din baschet!

    cu 8 ani în urmă (07.11.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      ??
      Pai hai sa vedem. La meciul cu Oradea a ratat o groaza de aruncări , ieri a ratat , de asemenea , foarte multe aruncări. Avem oameni care fac pătrund și pasează decisiv dar el nu este în stare sa le bage în cos . Nu mai vorbesc de Vlaicu care a fost horror aseară. În plus , Mladenovic este foarte lent , are o vârstă , așa este , dar aseară Barro a făcut ce a vrut cu el. Noroc ca l-a ajutat Bobrov, altfel ne baga Barro 30.

      cu 8 ani în urmă (07.11.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Vlaicu
    Tot la fel de adevărat este și faptul ca Vlaicu este foarte slab , pur și simplu el nu nimerește coșul când este singur cu el , nu mai vorbim de faptul ca de la semidistanta nu arunca niciodată .

    cu 8 ani în urmă (07.11.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      pur si simplu esti un specialist!

      cu 8 ani în urmă (07.11.2015)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Re
    Nu mai comentez nimic, se pare ca numai de 'specialisti' dau. O echipa nu trebuie sa fie incurajata asa, gabitule. Daca te deranjeaza cred ca mai bine stai acasa. Eu vin de multi ani la sala si nu cred ca sunt in stare sa critic, stiu ce inseamna sa fii jucator. Ps: Amandoi au trecut de 10 puncte. Daca nu erau ei, ne-o luam rau. Asa si daca nu era Barro, ii bateam rau

    cu 8 ani în urmă (07.11.2015)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      ...
      P.S. Dacă nu erau ei și aveam și noi un pivot de clasa în echipa, poate învingeam și noi la Oradea și pe Sibiu acasă. Și , poate , mai categoric pe Mures. În rest , nu știu cât de specialist sunt eu sau dacă tu ești vreun specialist , așa cum încerci tu sa dai de știre, dar cred ca fiecare avem dreptul la o opinie , indiferent dacă este sau nu contrară opiniei tale. Dacă te deranjează ca nu am o opinie similară cu a ta , nu mai intra pe acest site.

      cu 8 ani în urmă (08.11.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      re
      Si eu sunt suporter ca tine, vreau binele sportului pitestean. Parerea mea e ca Mladenovic se descurca ok pentru o echipa care are oameni cu multe puncte inscrise. @Canguru are mare dreptate, are 14 puncte si 6 recuperari, cu 70% la 2 puncte.

      cu 8 ani în urmă (08.11.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Gabitzu
      Adu-ti aminute ca la Oradea a fost cel mai eficient, daca nu dadeam el 16 puncte, asa puteam pierde urat rau.

      cu 8 ani în urmă (08.11.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    pivot
    Ca o parere obiectiva, din exterior, cred ca Mladenovic este o varianta decenta pentru LNBM si in particular pentru Pitesti, este pe final de cariera, are momente de cadere dar stie joaca, 12 pct+6 recuperari e ok.
    Pe de alta parte stiu ca tribuna s-a obisnuit cu prestatiile unor jucatori ca Stevan Milosevic sau Ante Krapic.

    cu 8 ani în urmă (08.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!