Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești a jucat cu lotul decimat în partida cu CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
02.03.2019

BCM U Pitești are parte de o deplasare dificilă la Oradea. Pe lângă numele adversarului, argeșenii au și patru absențe importante pentru meciul care va începe la ora 17:00. 

Radu Paliciuc, Ivan Siriscevic și Mladen Jeremic sunt jucătorii pe care Florin Nini nu se va putea baza pentru partida din Arena Antonio Alexe. De asemenea, nici noua achiziție a pitestenilor, Daniel Bailey, nu va juca împotriva bihorenilor. 

Partida CSM CSU Oradea - BCM U Pitești se joacă sâmbătă, cu începere de la ora 17:00. 


UPDATE. ora 19:00 Cei patru jucători nu au evoluat în partida cu CSM CSU Oradea, pierdută cu 73-81. Deocamdată nu se știe cât de grave sunt accidentările lui Siriscevic și Jeremic. Sportivul croat a apărut însă cu o mână în gips într-o poză publicată de contul oficial. 

 

Florin Nini, tehnicianul lui BCM U Pitești a vorbit după partida cu CSM CSU Oradea despre cei trei accidentați din lotul său:

Ne-au lipsit doi dintre cei mai buni jucători, Jeremic și Siriscevic. În timpul acestei deplasări Siriscevic a resimțit o durere la cot și a trebuit să-i punem o atelă ghipsată. În cursul zilei de astăzi sosește noul nostru jucător, Daniel Bailey. În schimb, Jeremic intră la antrenament de luni. Rămâne de văzut care este situația cu Siriscevic. Paliciuc a fost operat. Chiar azi am vorbit cu el. Este la Cluj și se va întoarce la Pitești peste zece zile, când va începe programul de recuperare. Medicii au spus că o lună va lipsi. Sigur, fiecare organism are particularitățile sale. El este un jucător cu un corp bine antrenat și sunt convins că recuperarea va decurge bine.”, conform site-ului 24secunde.ro

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!