Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești are o sarcină ușoară în manșa retur a turului 3 din Cupa României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.02.2019

BCM U FC Argeș Pitești și CSM Târgu Mureș se întâlnesc miercuri, 6 februarie, începând cu ora 18:00, în Sala Sporturilor din Trivale, pentru meciul retur din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Disputa va fi transmisă în direct de DigiSport. 

În manșa tur, disputată în urmă cu o săptămână la Târgu Mureș, argeșenii s-au impus fără drept de apel, la 27 de puncte diferență, scor final 99-72. Formația antrenată de Florin Nini a controlat jocul de la un capăt la celălalt, câștigând primele 3 sferturi cu 22-19, 28-17, respectiv 33-11, iar în ultimele 10 minute au cedat cu 16-25, fiind doar limitate proporțiile scorului. Maksym Korniyenko cu 25 de puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive și 38 la eficiență a fost cel mai bun om din tabăra Piteștiului, în timp ce de la ardeleni s-a remarcat Goran Martinic, autor a 19 puncte, 5 mingi prinse la panou, respectiv 7 assist-uri. Între timp însă Martinic s-a despărțit de gruparea mureșeană, după ce a ajuns la un acord cu ilfovenii de la CSO Voluntari. 

Între timp, de la confruntarea directă de săptămâna trecută, fiecare dintre cele două echipe a mai evoluat în campionat. Piteștenii au pierdut în deplasare la SCM U Craiova, 76-80, fiind ultimii în Grupa Roșie cu un bilanț de 7 victorii, 10 înfrângeri și 24 de puncte acumulate. De cealaltă parte, CSM Târgu Mureș s-a impus de o manieră categorică în fieful celor de la ACS Târgu Jiu, scor final 107-65, mureșenii fiind primii în Grupa Albastră cu 20 de victorii la activ din 21 de meciuri disputate. 

Soarta calificării în sferturile de finală este în linii foarte mari decisă în favoarea celor de la BCM U Pitești, însă jocul de mâine seară poate fi o bună oportunitate pentru ambele combatante de a îmbunătăți relațiile de joc. 

Partida va fi arbitrată de Șerban Rașoga, Costin Bogdănescu și Alexandru Ivan. 

*Foto: Facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!