Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești caștigă la malul mării

Marius Petri

Marius Petri
15.02.2014

BCM U Pitești a câștigat cu scorul de 97-57 meciul disputat astăzi împotriva celor de la Farul Constanța. După 10 minute echilibrate de joc, gazdele nu au mai contat, trupa lui Hristu Șapera impunându-se fără emoții.

Înafara lui Durkovic, toți jucătorii piteșteni au fost utilizați astăzi. Dintre aceștia, remarcați au fost Barac (15 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă), Sinadinovic (13 puncte, 7 pase decisive, 4 recuperări) și Chilof (11 puncte, 6 recuperări, 2 assist-uri). De partea cealaltă, Stănescu a reușit cea mai bună prestație stagională, marcând 34 de puncte. 

Vom reveni cu mai multe detalii în curând.

_______________________________

BCM U Pirești conduce pe Farul Constanța cu 50-29 la pauza meciului disputat la malul mării. Partida care contează pentru etapa a XVIII-a din Liga Națională a început destul de echilibrat, piteștenii câștigând primul sfert cu 26-20. În cea de-a doua parte, însă, "marinarii" nu au mai reușit să țină pasul, echipa lui Hristu Șapera impunându-se cu un parțial de 24-9.

Principalul marcator al oaspeților este Barac, cu 11 puncte. Acesta este secondat de Chirof (9 puncte, 2 recuperări, un assist) și Sinadinovic (8 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări). De partea cealaltă, cel mai bun jucător al Farului de până acum a fost Stănescu, autor a 15 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

Vom reveni cu mai multe amănunte după încheierea meciului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!