Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești caută să întrerupă seria de înfrângeri pe terenul lui Timba Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
27.12.2017

timba timisoara bcm u pitesti lnbm baschet

BC Timba va primi vizita lui BCM U FC Argeș Pitești în etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida se va juca la Sala Constantin Jude din Timișoara.

Timba Timișoara vine după două înfrângeri consecutive, pe teren propriu cu Steaua, scor 84-62, și pe terenul CSM CSU Oradea, scor 100-76. În total, nou promovata are 2 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce meciul cu BC Mureș a fost amânat din cauza problemelor financiare ale mureșenilor. Pavle Reljic, repatriat luna trecută, are 16 puncte în trei meciuri și este cel mai bun marcator, în timp ce americanul John Florveus are 13,4 puncte și 7,9 recuperări pe întâlnire, reușind de asemenea trei double-double.

De partea cealaltă, BCM U Pitești se află în cădere liberă și are o mare nevoie de victorie. Argeșenii au pierdut trei partide la rând: 84-74 pe terenul lui BC Mureș, 73-65 acasă cu CSM CSU Oradea și 96-71pe terenul Stelei. Piteștenii au însă suficiente resurse pentru o victorie contra Timbei, în special dacă ținem cont de numele din lotul lui Hristu Șapera. Astfel, cinci jucători au cel puțin 9,4 puncte pe meci: Andriy Agafonov, Porter Troupe, Nick Russell, Aleksandar Kostoski și Titus Nicoară.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de opt ori, BCM U Pitești câștigând toate aceste dueluri. Ultimul duel a fost câștigat în februarie 2015 de piteșteni pe teren propriu, după overtime, scor 90-88. Marko Sutalo a înscris atunci 21 de puncte pentru gazde, în timp ce la Timba s-a remarcat Danilo Mijatovic, cu 26 de pct.

Meciul dintre BC Timba Timișoara și BCM U Pitești se joacă joi, de la ora 18:00.

*foto: facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Meci
    Un meci pe care trebuie sa l tratam cu seriozitate si pe care trebuie sa l câștigăm. Din pacate jucătorii români în care ne am pus maro speranțe la începutul sezonului, nu dau randamentul așteptat, excepție făcând Titus. Nici cu unii jucători străini nu am fost foarte inspirați. Sa câștigăm meciul de mâine si vom vedea ce va fi, se pare ca vor fi ceva noutăți în ceea ce privește lotul echipei.

    cu 6 ani în urmă (27.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!